MasterChef: Δύο γυναίκες στο τελικό!

Φέτος, ο μεγάλος τελικός του MasterChef θα έχει άρωμα γυναίκας. H Μαργαρίτα Νικολαΐδη και η Μαρίνα Ντεμολλάι καταφέρνουν να βγάλουν από τον διαγωνισμό τους έμπειρους και ικανούς συμπαίκτες τους και διεκδικούν μαζί το μεγάλο έπαθλο. Στον δρόμο προς την κορυφή όμως δεν θα είναι μόνες. Θα έχουν μαζί και τον Διονύση Σαρακίνη.

Advertisement

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Από την πρώτη εβδομάδα του διαγωνισμού μαγειρικής, το ταλέντο της Μαργαρίτας είχε ξεχωρίσει. Έκπληκτοι οι κριτές είχαν αναγνωρίσει τη δυνατότητά της να συνδυάζει γεύσεις και υλικά με ευκολία και να φέρνει μπροστά τους υπέροχα πιάτα για τα οποία, όπως έχουν κατά καιρούς δηλώσει, θα πλήρωναν για να γευτούν ξανά. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη θέλουν νικήτρια όχι μόνο για το ταλέντο της, το οποίο συζητιέται έντονα στην παραγωγή, αλλά και για τον τρόπο της να «δικάζει» τους συμπαίκτες της και να υπερασπίζεται το σωστό στο σπίτι και την κουζίνα του «MasterChef». Γνώσεις, ικανότητες και μεράκι έχει όμως και η Μαρίνα. Με τη διαφορά πως εκείνη αναλώθηκε σε κουτσομπολιά, τσακωμούς και λόγια χάνοντας τη ουσία της συμμετοχής της στον διαγωνισμό, με αποτέλεσμα το κοινό να «στήνει» το δικό του πάρτι κατά την αποχώρηση της. Πλέον δείχνει έναν καλύτερο εαυτό, γεγονός που έχει εκτιμηθεί από τους συμπαίκτες της. Και οι δύο παίκτριες είχαν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, αλλά εκμεταλλεύτηκαν τη δεύτερη ευκαιρία που δίνει το παιχνίδι σε παλιούς συμμετέχοντες και βρέθηκαν ξανά στην κουζίνα του ριάλιτι.

Advertisement

9 πράγματα που δεν ξέρετε για τη Μαργαρίτα

*Είναι 27 χρονών και έχει μια αδελφή, την Ξένια.

Advertisement

*Γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά μεγάλωσε στην Καλλονή της Μυτιλήνης.

*Από μικρή συνήθιζε να παίζει με το αλεύρι και μεγαλώνοντας πρόσθετε σε αυτό υλικά όπου και δημιουργούσε τα πρώτα της πιάτα.

*Οι γονείς της την ενθάρρυναν να σπουδάσει τουριστικά και εκείνη τους άκουσε. Δεν ολοκλήρωσε όμως τον κύκλο μαθημάτων καθώς η αγάπη της για τη μαγειρική την έκανε να αλλάξει κατεύθυνση.

*Σπούδασε μαγειρική και ζαχαροπλαστική, ενώ ξεκίνησε την πρακτική της και ταυτόχρονα ένα απέραντο ταξίδι γεύσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

*Κάθε χρόνο έβλεπε τον διαγωνισμό αλλά φοβόταν να δηλώσει συμμετοχή.

*Καθώς μαγειρεύει συνηθίζει να τραγουδάει και να χορεύει.

*Είναι ερωτευμένη με τον Χρήστο Καλομοίρη, επίσης ζαχαροπλάστη, τον οποίο λέει πως θα παντρευτεί όταν φύγει από τον διαγωνισμό. Μάλιστα έχει δηλώσει αστειευόμενη πως κουμπάρος της θα είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

*Έχει ήδη κερδίσει το Silver Award (10.000 ευρώ).

9 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη Μαρίνα!

*Είναι 28 χρονών και έχει δύο παιδιά.

*Κατάγεται από την Αλβανία και έχει γίνει δέκτης λεκτικής βίας από μικρή.

*Από μικρή μαγείρευε για τις αδελφές της καθώς η μητέρα τους δούλευε πολλές ώρες.

*Στα 14 της κόλλησε τοξόπλασμα, τα νεύρα του αριστερού ματιού ασθένησαν και έχασε το 75% της όρασής της.

*Για δύο χρόνια έπρεπε να βρίσκεται σε νοσοκομείο καθημερινά για να κάνει θεραπείες, ενώ ακολουθούσε και μια συγκεκριμένη διατροφή.

*Κάνοντας παρατυπίες στη δίαιτα που της είχαν επιβάλλει, κατάφερε να φτάσει τα 120 κιλά.

*Ξεκίνησε χάντομπολ και μέχρι τα 16 της έπαιζε στην ομάδα της Εθνικής, σε Α1 κατηγορία.

*Έχει εργαστεί 9 χρόνια σε επαγγελματικές κουζίνες ενώ για ένα διάστημα, προκειμένου να φροντίσει την οικογένεια της, αναγκάστηκε να αφήσει τη μαγειρική. Επέστρεψε όμως δριμύτερη σε αυτή.

*Αγαπημένα της υλικά είναι το σκόρδο και κάθε ποικιλία μανιταριού.

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement