MasterChef: Η μητέρα μου μεγάλωσε σε χωριό χωρίς τρεχούμενο νερό. Δύσκολο να δεχθεί ότι είμαι γκέι

Ο Παύλος από την Κύπρο ήταν ένας από τους παίκτες που εμφανίστηκε χθες στο επεισόδιο του MasterChef 5 διεκδικώντας με το ταλέντο του μία θέση στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Advertisement

Ο υποψήφιος παίκτης πριν ξεδιπλώσει τις μαγειρικές του ικανότητες, μίλησε στην κάμερα του MasterChef για το λόγο που θέλει να μπει στο παιχνίδι, κάνοντας και μία εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή.

Όπως είπε:

Advertisement

«Μεγαλώνοντας σαν γκέι στην Κύπρο, είναι κλειστά λίγο τα πράγματα. Ήθελα από μικρός να φύγω. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία πήγα στην Θεσσαλονίκη να σπουδάσω στο Χημικό. Ήμουν λίγο ξεροκέφαλος αλλά, όταν το συνειδητοποίησα, ήμουν μικρός».

Συνέχισε λέγοντας για την δύσκολη εκείνη περίοδο:

Advertisement

«Γύρω στα 17 έγινε η πρώτη κουβέντα με τους γονείς, δεν το πήραν και τόσο καλά. Η μητέρα μου μεγάλωσε σε χωριό που δεν είχαν τρεχούμενο νερό, οπότε καταλαβαίνω ότι δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να είσαι γκέι στον 20ο αιώνα».

Ο Παύλος αργότερα στάθηκε αγχωμένος αλλά με σθένος μπροστά στους 3 κριτές του MasterChef, και τους παρουσίασε το πιάτο του που είχε βάση το κρέας και πατάτες.

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης όχι μόνο του είπαν και οι 3 «Ναι» αλλά ήταν και ο μοναδικός παίκτης που κέρδισε το golden pass στο χθεσινό επεισόδιο και πέρασε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement