MasterChef: Η παίκτρια έφυγε χωρίς καν να δοκιμάσουν το πιάτο της οι κριτές!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς χθες το βράδυ στο MasterChef έδειξε το πιο αυστηρό του πρόσωπο.

Advertisement

Οι παίκτες έλαβαν μέρος σε μία ομαδική δοκιμασία όπου έπρεπε να ετοιμάσουν ένα πιάτο αντιγραφής από τον καλεσμένο chef Μιχάλη Ντουνέτα, λάτρη των ελληνικών προϊόντων.

Η τριάδα με τους πιο αδύναμους παίκτες, την Ηρώ Περουλάκη, την Λία Μακροστέργιου και τον Κωνσταντίνο Χασιώτη στάθηκε μπροστά από τους κριτές για να πάρει την βαθμολογία και να μάθει ποιος φεύγει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Advertisement

Το λάθος όμως της Ηρούς ήταν και το πιο μεγάλο. Η παίκτρια την ώρα που ετοίμαζε το πιάτο της, ένα υλικό έπεσε στον πάγκο και αντί να το πετάξει, το χρησιμοποίησε.

«Δεν θα πρέπει να δοκιμάσουμε το πιάτο γιατί έχουμε φύγει από βασικούς κανόνες υγιεινής» δήλωσε ο καλεσμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας.

Advertisement

Οι 3 κριτές του MasterChef συμφώνησαν απόλυτα μαζί του και έτσι ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε με αυστηρότατο ύφος στην Ηρώ ότι αποχωρεί από το ριάλιτι.

Πλήρως απογοητευμένη η 24χρονη παίκτρια από τον χειρισμό της δήλωσε μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από τον διαγωνισμό: «Άντε κοριτσάκι μου πάμε, δεν είσαι εσύ για τίποτα.»

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Masterchef

Διαβάστε επίσης

Advertisement