MasterChef: Ο Αντώνης Μητρόπουλος αποχώρησε με συγκίνηση – Η κίνηση του Τζαμαλή που ανέτρεψε το παιχνίδι

Μία κίνηση που άλλαξε τα δεδομένα και μία αποχώρηση που προκάλεσε συγκίνηση είδαμε στο χθεσινό MasterChef.

Advertisement

Νικητής στη μαγειρική διαδικασία αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Τζαμαλής κι έτσι πήρε στα χέρια του την κάρτα ασυλίας. Όμως δεν την κράτησε και πολύ…

Ο Παναγιώτης αποφάσισε να την αποχωριστεί και να την δώσει στον Παύλο, ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, που την πήρε έκπληκτος αλλά και με ανακούφιση.

Advertisement

Όπως είπε ο Παύλος ήταν έτοιμος να διαγωνισθεί στη δοκιμασία όμως η κάρτα του προσφέρει ακόμη 1 εβδομάδα στο MasterChef και αυτό είναι σημαντικό για τα όνειρά του. Ο Παύλος ανέβηκε στον εξώστη και τη θέση του στο τεστ δημιουργικότητας πήρε η Μαρίνα που δήλωσε πως προτιμά να αγωνιστεί παρά να μείνει στον εξώστη με τους υπόλοιπους…

Μαρίνα, Κωνσταντίνα, Ανούς και Αντώνης, κλήθηκαν στη συνέχεια να παρασκευάσουν μία αντιγραφή γλυκού του καλεσμένου pastry chef Νίκου Κολέτσα. Μία «τάρτα Φιστίκι με βανίλια και βατόμουρο», που έπρεπε να δημιουργήσουν σε 100’!

Advertisement

Οι κριτές βαθμολόγησαν κατόπιν τις δημιουργίες των 4 παικτών, δίνοντας στη Μαρίνα και την Κωνσταντίνα την μεγαλύτερη βαθμολογία.

Έτσι μπροστά τους έμειναν οι άλλοι 2 διαγωνιζόμενοι: ο Αντώνης και η Ανούς.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν ότι το γλυκό του Αντώνη ήταν αυτό που δεν τους ικανοποίησε αρκετά και συγκέντρωσε μόλις 23 βαθμούς. Η Ανούς γλύτωσε κι ανέβηκε στον εξώστη, ενώ ο Αντώνης δέχθηκε με παγωμένο χαμόγελο την απόφασή τους και το τέλος της συμμετοχής του στο MasterChef.

«Λίγο νωρίς φεύγω, το άγχος με κυρίευσε,» ήταν τα λόγια που ψέλλισε με δυσκολία από τη συγκίνηση και τη στεναχώρια ο Αντώνης.

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Masterchef

Διαβάστε επίσης

Advertisement