MasterChef: Ο Γιάννης Αυλωνίτης πήρε τη ρελάνς από Κωνσταντίνα και Μαρίνα

Η δημιουργία του χθεσινού πιάτου στο «Masterchef» με έπαθλο το Mystery Box, έπρεπε να γίνει με υλικά που όταν περισσεύουν, συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων. Έτσι οι παίκτες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τα … ανακυκλώσιμα τρόφιμα για να δημιουργήσουν.

Advertisement

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεχώρισαν τα πιάτα του Παναγιώτη, του Ιωάννη, του Διονύση και της Μαργαρίτας, ανέδειξαν όμως νικητή τον Ιωάννη που βρήκε ευκαιρία να πάρει την εκδίκησή του.

Έτσι χρησιμοποίησε ως όπλο το χρόνο που μπορούσε να δώσει στους άλλους παίκτες τόσο για την παραμονή τους στην αποθήκη τροφίμων όσο και για την κατασκευή του πιάτου τους στο τεστ δημιουργικότητας.

Advertisement

Και ήταν η ευκαιρία που περίμενε να εκδικηθεί την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου αλλά και την κολλητή της Μαρίνα Ντεμολλάι, δίνοντάς τους μόνο 1’.

Και δεν σταμάτησε εκεί, αλλά τους εξέπληξε δηλώνοντας ότι θα μαγειρέψει και ο ίδιος, και θα μείνει εκτός δοκιμασίας η Μαρία Λαζαρίδου.

Advertisement

«Ό,τι δίνεις παίρνεις Κωνσταντίνα. Μαρίνα, θεώρησες ότι είμαι μειονότητα με τον Διονύση. Οι υπόλοιποι έχετε 3’», είπε ο 26χρονος παίκτης.

«Δεν είναι άνθρωποι να συνεννοηθείς ο Ιωάννης και ο Διονύσης. Με έχει κουράσει ψυχολογικά η κατάσταση,» είπε η Μαρίνα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement