Μega: Παρουσιάστρια ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της μέσω instagram

Τίτλοι τέλους πέφτουν για την πρωινή εκπομπή του Mega «Γυμναστική… από σπίτι». H Ζωή Δημητράκου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι το τηλεοπτικό αυτό ταξίδι έφτασε σήμερα στο τέλος του. Η γνωστή αθλήτρια και παρουσιάστρια του MEGA έγραψε το παρακάτω κείμενο:

Advertisement

«Καλημέρα σε όλους! Σήμερα.. ένα υπέροχο ταξίδι.. φτάνει στο τέλος του! Η εκπομπή μας, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ…ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ που με τόση αγάπη και ενσυναίσθηση δημιουργήθηκε για να περάσουμε πιο εύκολα αυτές τις δύσκολες μέρες του κορονοϊού.. κάνει φινάλε σήμερα στις 9:40 @megatvcom

Προσωπικά νιώθω ευλογημένη που μπόρεσα με τον δικό μου τρόπο να φτιάξω την διάθεση σε κάποιους, άλλους να τους μυήσω στον υπέροχο κόσμο του wellness, κάποιοι έχασαν τα περιττά κιλά ή σταμάτησαν να έχουν πόνους στο σώμα τους και με άλλους απλά να τους ζητάω να αφήσουν τα καφεδάκια τους και αυτοί να μου στέλνουν βίντεο με τον καφέ τους.

Advertisement

Αυτή η υπέροχη σύνδεση μαζί σας είναι που με κάνει τόσο χαρούμενη! Με συγκινεί το γεγονός που για ακόμη μία φορά βλέπω πως δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει όχι στην Αγάπη!

Έδωσα πολλή αγάπη σε αυτό το project διότι είναι από τα λίγα show που έμπρακτα βοηθούν τον συνάνθρωπο!

Advertisement

Αχχχ και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να εισπράττεις από τους άλλους την αγάπη που δίνεις!!!

Δεν σας αφήνω βεβαίως έτσι! Στο site του mega www.megatv.com στην Ψυχαγωγία βρίσκονται και τα 138 επεισόδια για να κάνετε τη γυμναστική μας όποτε θέλετε! Επίσης συνεχίζουμε να στέλνουμε τα δώρα μέχρι να τα παραλάβετε όλοι!

Σας αγαπώ πολύ, η Ζωή σας»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement