«Mega Star»: η πιο γνωστή μουσική εκπομπή ξεκινάει πάλι το Σάββατο!

Πριν δεκαετίες το «Μega Star», ήταν η εκπομπή που μας μάθαινε όλες τις νέες κυκλοφορίες τραγουδιών. Μία εκπομπή που κατέχει το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα!

Advertisement

Μια εκπομπή που από το τιμόνι της παρουσίασής της έχουν περάσει δεκάδες μεγάλα ονόματα: Ναταλία Γερμανού, Εύη Αδάμ, Μπέτυ Μαγγίρα…

Η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει φέτος! Και μάλιστα από αυτό το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου. Παρουσιαστές οι Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης.

Advertisement

Προσαρμοσμένη στα ακούσματα, τα trends και τις τάσεις της εποχής, η αγαπημένη εκπομπή θα μας κρατάει συντροφιά από το ερχόμενο Σάββατο, και στο εξής κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:40 στο MEGA.

Θα είναι είναι γεμάτο μουσικές ενότητες που θα ενθουσιάσουν:

Advertisement

Τι ακούγαμε στην Ελλάδα σαν σήμερα πριν 50 χρόνια;

Ποια είναι η viral κυκλοφορία της εβδομάδας;

Ποια είναι εκείνα τα τραγούδια που αναδείχθηκαν μέσα από το TikTok;

Τι συμβαίνει εκεί έξω;

Eπίσης, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, θα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό charts τα οποία συνδυάζουν στοιχεία από το τι προτιμά το κοινό σε ραδιόφωνα, ψηφιακές και φυσικές πωλήσεις, αλλά και από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μουσικής (Spotify, Apple Music κτλ.). Επιπρόσθετα παρουσιάζει τα πιο ενδιαφέροντα trends του YouTube, Shazam και TikTok στην Ελλάδα.

Η Μαντώ Γαστεράτου μας μεταφέρει τον ενθουσιασμό της και την αγάπη της για τη μουσική, ενώ κάθε εβδομάδα υποδέχεται τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής για να μοιραστούν μαζί μας, άγνωστες πληροφορίες για εκείνα, fun facts, θετική διάθεση και φυσικά τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Μαζί της στο στούντιο, ένας πραγματικός γνώστης της μουσικής βιομηχανίας, ο Αντώνης Δημητριάδης που έρχεται να «ταράξει τα νερά», με αποκλειστικές ειδήσεις και videos, αλλά και να υποβάλλει τους καλεσμένους σε απολαυστικές δοκιμασίες και ανατρεπτικά challenges.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement