Μεγάλες αλλαγές στο Survivor 4 – Διαλύονται οι ομάδες Διασήμων & Μαχητών!

Πανικός και χθες στο Survivor 4! Στο επεισόδιο της Κυριακής ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε μια άνευ προηγουμένου απόφαση της παραγωγής που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους παίκτες και των δύο ομάδων!

Advertisement

Όπως δήλωσε ο παρουσιαστής οι 2 ομάδες παύουν στο εξής να υπάρχουν όπως τις ξέραμε! Διάσημοι και Μαχητές τέλος για το Survivor.

Η ανακοίνωση αλλάζει τα πάντα στο νησί του Αγίου Δομίνικου.

Advertisement

Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τον Τζέιμς Καφετζή και τον Γιώργο Κοψιδά και τους είπε πως βάση των στατιστικών αυτοί είναι οι δυο πιο δυνατοί παίκτες του ριάλιτι. Έτσι θα οριστούν οι αρχηγοί των 2 νέων ομάδων και έχουν την δυνατότητα να επιλέξει ο καθένας τους παίκτες που θα απαρτίσουν την ομάδα του!

«Θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας να βγάλετε τις μπαντάνες σας. Γιώργο Κοψιδά και Τζέιμς Καφετζή με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πιο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων. Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε παίκτες για τις δύο νέες ομάδες» εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

Advertisement

Η απόφαση βρήκε τους πάντες απροετοίμαστους για κάτι τέτοιο.

Ο Γιώργος Λιανός συνέχισε λέγοντας ότι οι 2 νέοι αρχηγοί θα έχουν τον χρόνο μέχρι το επόμενο συμβούλιο να πάρουν τις σχετικές αποφάσεις.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement