Μεσάνυχτα: Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πρεμιέρα με Νίκο Κοκλώνη

Τα «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν για 3η χρονιά, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 24:00, με πρώτο καλεσμένο τον Νίκο Κοκλώνη στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανατρεπτική συνάντηση Βίσση- Βανδή. Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων μηνών αποκαλύπτει το παρασκήνιο της «ιστορικής» συνύπαρξης των δυο σταρ και εξηγεί πώς τις έπεισε να ανέβουν μαζί στη σκηνή.

Advertisement

Μιλάει για την επιχειρηματική του πορεία εξηγώντας πώς ένας έρωτας τον έκανε να εμπνευστεί την επιχείρηση που τον οδήγησε να κάνει 5εκ. ευρώ τζίρο την ημέρα. Περιγράφει γιατί  έφτασε να ζυγίζει 176 κιλά μετά τον άδικο χαμό του καλύτερού του φίλου  και εξομολογείται πώς κατάφερε να είναι σήμερα όχι απλά ένας παρουσιαστής, αλλά και  μιντιάρχης, έχοντας πλέον δικό του περιοδικό αλλά και εταιρεία παραγωγών.

Στην καρέκλα των πρώτων καλεσμένων κάθεται και η Αννίτα Ναθαναήλ χάρη στην οποία προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Μαρία Μενούνος και η Νία Βαρδάλος έχουν εκφράσει την ευαισθησία τους για την ιστορία της Ιωάννας που πριν λίγους μήνες δέχτηκε την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι.

Advertisement

Μας μιλά για τη σχέση που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα με την Ιωάννα, εξηγεί τι ήταν αυτό που την ώθησε να «στήσει» μια παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης και μεταφέρει στο κοινό, αποκλειστικά μέσα από την εκπομπή, εκ μέρους της Ιωάννας,  ένα τρυφερό μήνυμα και μια δέσμευση ζωής.

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν την Κατερίνα Βρανά. Η βραβευμένη κωμική ηθοποιός με αφοπλιστικό χιούμορ και πολύ σαρκασμό μιλά για τη ζωή της.

Advertisement

Από τις πρώτες  αποτυχημένες προσπάθειες που έκανε στην υποκριτική και τις δικαιολογίες που της έλεγαν κάθε φορά που την απέρριπταν, μέχρι την παγκόσμια καταξίωση. Αναφέρεται στη περιπέτεια της υγείας της εξηγώντας πως ακόμα και σήμερα κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό που την έστειλε για 3 μήνες στην εντατική προκαλώντας της κινητικά προβλήματα. Περιγράφει  πως ένιωσε όταν έδωσε τη πρώτη της παράσταση σε αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ μοιράζεται αστεία περιστατικά και ανέκδοτα συμβάντα από τις περιοδείες της σε όλο το κόσμο.

Η πρόεδρος των Ελλήνων νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη, που πολλές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω των αιχμηρών, αλλά εύστοχων δηλώσεων της για την πορεία του κορωνοϊού μας συστήνεται ως μια απλή καθημερινή γυναίκα μιλώντας για τη προσωπική της ζωή. Απαντά σε όλους όσοι σχολιάζουν το βάψιμο και το ντύσιμο της στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, μιλάει για τη σχέση της με το σύζυγο της αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της πρώτης τους συνάντησης αλλά  και της συνειδητής τους απόφασης να μην κάνουν παιδιά, Εξηγεί για ποιό λόγο επιλέγει κάθε καλοκαίρι να πηγαίνει στη Μύκονο, ενώ προβλέπει και την εξέλιξη της πανδημίας κάνοντας την εκτίμηση της για το πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Από αυτή την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, τα «Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, επιστρέφουν στον Alpha.

Δείτε το trailer εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement