Μια παρεξήγηση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Παύλο Σταματόπουλο

Στην κάμερα της εκπομπής στη Φωλιά των Κου Κου αποφάσισαν να λύσουν την παρεξήγηση τους ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Παύλος Σταματόπουλος. Αφορμή για την δημιουργία αυτής της κόντρας ήταν μια χειρονομία του πρώτου στον αέρα της εκπομπής Έλα Χαμόγελα όπου ζητούσε από τον δεύτερο να κάνει ησυχία την ώρα που παρουσίαζε την ενότητα του.

Advertisement

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξηγεί: 

«Έχει φτιάξει το πράγμα, εδώ και δύο εβδομάδες μια χαρά μιλάω. Είμαι λίγο γκρινιάρης σαν άνθρωπος, αλλά φέτος τον τελευταίο μήνα δεν έχω πρόβλημα. Κάποιες φορές δεν μπορώ να στηρίξω τη θεματολογία, τώρα που έχω τη δική μου ενότητα για το Survivor, είμαι μια χαρά. Έχω μια ελευθερία που δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα βρω πουθενά αλλού. Έχω άγχος να παίξουν όλα τα θέματα στην ενότητα που έχω, οπότε προσπαθώ να τους μαζέψω, άκομψα τις περισσότερες φορές»

Advertisement

Ο Παύλος Σταματόπουλος είπε από την πλευρά του αναφέρει:

«Ο Κωνσταντίνος μιλάει περισσότερο στην εκπομπή φυσικά. Ο Κωνσταντίνος έχει δύο στήλες με δύο ενότητες, εγώ τίποτα, παρακατιανός. Όταν μου έκανε τη χειρονομία για ησυχία ένιωσα εκνευρισμό, δεν μου το έχει κάνει κανένας».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement