Μίλτος Μακρίδης: «Οι τηλεθεατές άφηναν σκουπίδια έξω από τον ΑΝΤ1 για το Big Brother»

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έκανε ο Μίλτος Μακρίδης ο οποίος σε συνέντευξη του μίλησε για όλους και για όλα. Ο παρουσιαστής μίλησε στον Αλέξη Μίχα και αναφέρθηκε στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, αλλά και το Bar.

Advertisement

«Η τηλεόραση είναι παλιά στη νοοτροπία της. Πηγαίνει όλο και προς τα πίσω. Όσοι έχουν κάνει και τηλεόραση και ραδιόφωνο θα σου πουν πως αγαπούν το ραδιόφωνο περισσότερο. Αυτοί που ξεκίνησαν από το ραδιόφωνο έγιναν πολύ καλύτεροι τηλεορασάδες. Όσοι ξεκίνησαν από το ραδιόφωνο δεν τους ενδιαφέρει η εικόνα τους. Όσοι ξεκίνησαν από την τηλεόραση βλέπεις ότι το μάτι τους είναι συνέχεια στο μόνιτορ», είπε ο Μίλτος Μακρίδης.

Για το Bar είπε: «Είχαμε περάσει του Χριστού τα πάθη για να βγει το Bar. Η χρονιά που βγήκε το Bar ήταν εκείνη που αφήναν τηλεθεατές σκουπίδια έξω από τον ΑΝΤ1 για το Big Brother. Φοβηθήκαμε μη γίνει το ίδιο. Το Bar είναι το μοναδικό ριάλιτι μέχρι σήμερα που γέλασαν τόσο πολύ οι τηλεθεατές.

Advertisement

Περάσαμε πολλά προβλήματα στο Bar. Μιάμιση μέρα πριν βγούμε στον αέρα ξηλωθήκαν όλα και αλλάξαμε μαγαζί για το πρόγραμμα. Τρία λεπτά πριν την πρεμιέρα του Bar μου λέει ο Γιάννης Μαράκης στο ακουστικό “είχε ατύχημα το μηχανάκι και δεν έχουμε τα βίντεο των παικτών”. Βγήκαμε στον αέρα κάπως έτσι».

Κλείνοντας, ο Μίλτος Μακρίδης είπε: «Ξαφνικά όλοι κάνουν infotainment στην ελληνική τηλεόραση. Πρέπει η τηλεόραση και τα μίντια να έχουν και έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Δεν μίλησα ποτέ με τον ΣΚΑΙ για το “Γεια σου”. Μου είπε η Μαρία “έλα να σε δω, μην έρθεις ακριβώς ως καλεσμένος, έλα λίγο να βοηθήσεις”. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έχουν κάνει την πιο αξιοζήλευτη και γεμάτη καριέρα στην ελληνική τηλεόραση».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement