Μόνο στο Daisy.gr: Όνομα έκπληξη στην επιτροπή του «All Star Your Face Sounds Familiar»

O 7ος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» έρχεται στον ΑΝΤ1 και θα είναι «All Star». Τα μεγαλύτερα αστέρια που πέρασαν από το show όλα αυτά τα χρόνια, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Η πρεμιέρα του show προγραμματίζεται μέσα στον Ιανουάριο με οικοδέσποινα φυσικά την πάντα λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου.

Advertisement

Στο απόλυτο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 θα δούμε τα εξής πρόσωπα: Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Τάνια Μπρεάζου και Ίαν Στρατής.

Η κριτική επιτροπή:

Advertisement

Πολλά έχουν ακουστεί για την κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar». Όλα αυτά τα χρόνια είδαμε δεκάδες πρόσωπα να περνάνε από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής. Οι ιθύνοντες του καναλιού συζητούν με ονόματα – έκπληξη που θα προκαλέσουν αίσθηση. Όπως ακούστηκε και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μπορεί να δούμε πρόσωπα από τους προηγούμενους κύκλους, αλλά μπορεί να δούμε και καινούργια πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί στο YFSF.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες που φτάνουν στο Daisy.gr ένα από τα πρόσωπα που βρίσκεται σε συζητήσεις για να καθίσει σε μία από τις θέσεις της επιτροπής είναι η Τάμτα. Η τραγουδίστρια έχει περάσει από το συγκεκριμένο πόστο ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και αναμφίβολα είναι για εκείνη κάτι που γνωρίζει καλά.

Advertisement
Photo from Instagram @officialtamta

Αν τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε αναμφίβολα θα υπάρχει ένας ακόμη σημαντικός λόγος ώστε να συντονιστούμε για άλλη μία σεζόν στον ΑΝΤ1 και στο «Your Face Sounds Familiar».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement