Ναταλία Γερμανού σε Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Είναι δικαίωμά σου αλλά δεν είναι το ίδιο να λες ότι για συνέντευξη θα μου δώσετε λεφτά»

Στην σημερινή ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της στον Alpha. Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει την διαφωνία της για όσα έγραψε ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Advertisement

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τόνισε για άλλη μια φορά πως θα στραφεί νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη, μετά τον σάλο που προκλήθηκε κι όσα ειπώθηκαν για την μητέρα του και στην συνέχεια στάθηκε σε ορισμένες δηλώσεις που είχε κάνει ο Κώστας Τσουρός ότι για να πάει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ καλεσμένος, έχει οικονομικές απαιτήσεις.

«Συμφωνώ με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ σε ό,τι έχει να κάνει με την μνήμη της αξέχαστης μητέρας του, της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Άσχετα με το αν ήταν η μεγαλύτερη σταρ που πέρασε από την Ελλάδα, ήταν η μητέρα του. Τελεία. Η υστεροφημία της μάνας και του πατέρα οποιουδήποτε οφείλει να έχει τον σεβασμό μας» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Advertisement

«Θα διαφωνήσω σε αυτά που λέει για τον Κώστα Τσουρό, όχι επειδή είναι ο Κώστας φίλος, αλλά αυτό που συνέβη με τις οικονομικές απαιτήσεις του Γιάννη, συνέβη όταν ο Κώστας εργαζόταν στο Καλύτερα Δε Γίνεται, ήμασταν μαζί τότε κι ήταν συμπαρουσιαστής μου. Θυμάμαι του είχα πει να κάνει συνέντευξη στον Γιάννη Παπαμιχαήλ και μου είπε βεβαίως. Μετά μου είπε ότι είναι δύσκολο γιατί ο Γιάννης έχει οικονομικές απαιτήσεις κι ο Κώστας δεν το είπε καθόλου ειρωνικά, ούτε με μομφή. Απλά το κανάλι τότε δεν δέχθηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement