Ναταλία Γερμανού σε Μάρκο Σεφερλή: «Όντως αυτή η φράση ήταν απαράδεκτη… Καλό θα ήταν να υπάρχει φιλτράρισμα ειδικά τέτοιες εποχές»

Στις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρεμιέρα της πολυδιαφημιζόμενης σειράς Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια στάθηκε στη φράση που προκάλεσε πλήθος σχολίων και την οργή χρηστών του twitter.

Advertisement

«Θα σας πω την άποψή μου. Τον Μάρκο τον γνωρίζω χρόνια, τον έχω φιλοξενήσει σε εκπομπές μου. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός κι όποτε έχουμε βρεθεί, έχω διασκεδάσει. Ο Μάρκος Σεφερλής όταν είναι καλεσμένος ή αυτοσχεδιάζει στο θέατρο κι είναι διαδραστικός, πολλές φορές είναι πολύ αστείος. Το κάνει ωραία. Δεν ξέρω ποιος του έγραψε αυτήν την ατάκα ότι είδα ένα βιαστή στο δρόμο κι ότι άρχισα να τρέχω και τι έγινε, δεν τον πρόλαβα.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Παρόλα αυτά στην Ελλάδα του 2022 κι έχουμε δύο πολύ γνωστούς συναδέλφους του να βρίσκονται προφυλακισμένοι για το αδίκημα του βιασμού, δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η ατάκα. Επειδή είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος πίστευα, ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα την είχε δει στο κείμενό του και θα είχε πει όχι μάγκες, αυτό δεν μπαίνει» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης πρόσθεσε: «Με κάθε σεβασμό στο κοινό του Μάρκου, που είναι μεγάλο, γελά, ξεδίνει και γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται ότι καλό θα ήταν να υπάρχει λίγο φιλτράρισμα ειδικά τέτοιες εποχές και σε τέτοιου είδους αστεία. όντως αυτή η φράση ήταν απαράδεκτη και θα το κλείσω με κάθε αγάπη προς τον άνθρωπο Μάρκο.»

Advertisement

Το τρέιλερ του αποψινού 2ου επεισοδίου:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement