Nέα συγκλονιστική εξομολόγηση από γνωστό ηθοποιό: «Σκηνοθέτης μετά από ερωτική σκηνή μου τράβηξε το μποξεράκι…»

Μία νέα εξομολόγηση έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου. Αυτή τη φορά ο Λευτέρης Ζαμπέτογλου αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε θέατρο και τηλεόραση. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την Μένια Κούκου και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες σε όλα όσα βίωσε.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Έχω να πω δυο εμπειρίες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο πρώτος ήταν τηλεοπτικός σκηνοθέτης. Η πρώτη μου σκηνή ήταν ερωτική και ο σκηνοθέτης μόλις τελείωσε η ερωτική σκηνή με πλησίασε, μου τράβηξε το μποξεράκι και μου είπε “τι έγινε όλα καλά;”. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης μετά μου έκανε πρόταση να είμαστε μαζί και ότι του άρεσα πολύ. Σηκώθηκα και έφυγα.

Advertisement

Η δεύτερη εμπειρία ήταν με έναν καταξιωμένο σκηνοθέτη του θεάτρου. Με πήρε τηλέφωνο, χωρίς να τον ξέρω και μου είπε να περάσω από τον χώρο του να του δώσω ένα βιογραφικό. Τον ρώτησα πού βρήκε το τηλέφωνό μου και μου είπε ότι οι σχολές μας ήταν δίπλα δίπλα, με είχε δει απέξω, του άρεσα και ήθελε να του δώσω ένα βιογραφικό. Τον ρώτησα αν θέλει να του παίξω κάποιον μονόλογο και μου απάντησε ότι δεν είναι της παρούσης. Άρχισε να μου την πέφτει. Μου είπε ότι “πρέπει να είσαι διαθέσιμος σε αυτόν τον χώρο. Θα πρέπει να πηγαίνεις με σκηνοθέτες για να πάρεις κάποιον ρόλο”. Σηκώθηκα και έφυγα και από εκεί.

Δείτε το βίντεο από το open:

Advertisement

Μετά με έπαιρνε τηλέφωνο και με παρενοχλούσε σεξουαλικά. Αν είχα πει ναι στους σκηνοθέτες πιστεύω θα είχα κάνει μεγάλη καριέρα, θα ήμουν πρωταγωνιστής. Εγώ θα ήθελα, όμως, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μην φτύνομαι».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement