Night Out: Η Δανάη Μπάρκα με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη σε απολαυστικές δοκιμασίες

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 23:20 στο MEGA, το λεωφορείο του «Night Out» βγαίνει και πάλι στους δρόμους αναζητώντας περιπέτειες και extreme καταστάσεις.

Advertisement

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τη Δανάη Μπάρκα, η οποία περνάει την καθιερωμένη προσωπική «ανάκριση» με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Οι απολαυστικές δοκιμασίες ξεκινούν με την αγαπημένη παρουσιάστρια να κάνει πασαρέλα σε κεντρικό δρόμο τραγουδώντας το «Πάμε Πιο Πέρα» της Μαρίζας Ρίζου. Τα βήματά της ακολουθεί και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, που πρέπει να περπατήσει σαν μοντέλο ερμηνεύοντας το τραγούδι του «Night Out».

Advertisement

Στο παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια», η Δανάη Μπάρκα επιλέγει «θάρρος» και αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο τολμηρή είναι. Αρχικά, με πέπλο στα μαλλιά και κρατώντας μια ανθοδέσμη, μπαίνει σε ένα sex shop, ενώ στη συνέχεια κάνει μπροστά στην κάμερα τατουάζ στο πόδι με σχέδιο ένα λουλουδάκι. Οι προκλήσεις του παιχνιδιού ολοκληρώνονται με μια τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου.

Για την επόμενη έκπληξη που περιμένει την καλεσμένη, ο Τίμος Ζαχαράτος επιβιβάζεται στο λεωφορείο της εκπομπής φέρνοντας φαγητό. Με κλειστά μάτια η Δανάη Μπάρκα το δοκιμάζει και πρέπει να μαντέψει ποιος το μαγείρεψε. Θα βρει ότι ο δημιουργός του πιάτου είναι ο γνωστός σεφ; Μετά την αποκάλυψη, οι δυο τους ανοίγουν την καρδιά τους και μιλούν για τη φιλία και τη συνεργασία τους.

Advertisement

Η περιήγηση του «Night Out» ολοκληρώνεται με χαλαρή διάθεση και κουβέντα στο «Night Out Restaurant». Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει ότι η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, απαντάει στα σχόλια που έχει δεχτεί για την τηλεοπτική της παρουσία, και μιλάει για την αγάπη της για το θέατρο. Στο τέλος, μαζί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη γυρνούν το βίντεο για το TikTok που είναι προορισμένο να γίνει viral!

Συντελεστές:

  • Αρχισυνταξία: Μαργαρίτα Δρούτσα
  • Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
  • Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου
  • Executive Producer: Make it Productions
  • Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement