Νίκος Κουρής: «Σε εκπομπή της ΕΡΤ αισθάνθηκα ότι με είχαν βιάσει»

Ο Νίκος Κουρής ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Και συζητώντας για τα επαγγελματικά του, αναφέρθηκε και σε μία άσχημη εμπειρία που είχε ως καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Advertisement

Όπως είπε φεύγοντας από την εκπομπή αυτή και γυρνώντας σπίτι του “αισθάνθηκε ότι τον είχαν βιάσει” ωστόσο δεν τηλεφώνησε στους υπεύθυνους να κάνει παράπονα.

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ άσχημα στην τηλεόραση, εκτός από μία εκπομπή, μια φορά, που δεν το περίμενα. Ήταν μια εκπομπή καλλιτεχνική, πολιτιστικό μαγκαζίνο σε κρατικό κανάλι. Στεναχωρήθηκα και ντράπηκα πολύ. Γύρισα σπίτι και αισθανόμουν σαν να με έχουν “βιάσει”. Εννοώ ένας βιασμός και αυτού που είσαι και αυτού που θες να πεις. Και του χρόνου που σου δίνεται για να μιλήσεις γι’ αυτό που κάνεις, όχι για τον εαυτό σου. Υπήρχε ένα πράγμα που δεν το περίμενα. Σε ποιον να παραπονεθώ;»

Advertisement

Και συνέχισε αναφερόμενος και σε κάποιες περιπτώσεις όπου έχουν παραποιηθεί λόγια του σε συνεντεύξεις:

«Όχι, δε παίρνω ποτέ τηλέφωνα, δεν τα κάνω αυτά, δεν ζητάω το λόγο από κανέναν ποτέ. Ούτε από δημοσιογράφους που έχουν παραποιήσει συνεντεύξεις μου, που γράφουν άλλα, που κόβουν και ράβουν και βάζουν κάτι bold περίεργα για να πουλήσει το φύλλο. Τα έχω συνηθίσει αυτά. Με παίρνει η μητέρα μου πολύ συχνά, μου λένε διάφοροι φίλοι “τι είναι αυτό που είπες;” και εκεί λίγο ντρέπεσαι. Δεν μπορείς να δικαιολογηθείς γιατί ότι απομονώνεται, λειτουργεί από μόνο του».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement