Νίκος Ψαρράς: «Χρωστάμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας»

Ο Νίκος Ψαρράς είναι το νέο  πρόσωπο που  μπαίνει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του «Alpha», «Αγγελική» (από την Τρίτη  09 Φεβρουαρίου).

Advertisement

Υποδύεται τον Ανδρέα Δημητρίου, το αφεντικό της Σοφίας (Δήμητρας Σιγάλα) στην καινούρια της δουλειά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται», για τον ρόλο του («μέχρι εκεί που έχω διαβάσει ο Αντρέας είναι το καλό παιδί») αλλά και για τα όλα όσα συμβαίνουν στο θέατρο τις τελευταίες ημέρες. «Στεναχωριέμαι αλλά από την άλλη χαίρομαι. Γιατί μετά από αυτή τη μεγάλη παύση που έχουμε από το θέατρο, όταν ξανανοίξουν τα θέατρα θα πάμε σε ένα καλύτερο χώρο. Το πιστεύω». 

Advertisement

Απαντώντας σε σχόλια που «συχνά», όπως είπε «διαβάζει» κι αναφέρονται στο ποιόν του ελληνικού θεάτρου «μα τι γίνεται, έτσι είναι το ελληνικό θέατρο;» τόνισε κατηγορηματικά: «Όχι. Δεν είναι έτσι. Αυτά που ακούμε τις τελευταίες ημέρες είναι η εξαίρεση του κανόνα. Το ελληνικό θέατρο έχει υπέροχο κόσμο, ανθρώπους διαβασμένους, ασκημένους στην τέχνη τους, δίκαιους». Με όλα αυτά τα γεγονότα έχει γίνει η αρχή. «Εύχομαι αυτή η αρχή να γίνει παντού, σε όλους τους χώρους εργασίας» υπογράμμισε. «Θα πρέπει η βία ό,τι μορφή κι εάν έχει, λεκτική, σωματική, σεξουαλική, να πάψει. Πρέπει όλοι να αισθανόμαστε ασφαλείς, για να μπορέσουμε να αποδώσουμε στη δουλειά μας. Όταν είσαι τρομοκρατημένος δεν αποδίδεις. Και δεν αξίζει αυτό σε κανέναν μας. Και πολύ περισσότερο στα παιδιά που μεγαλώνουμε. Τους χρωστάμε ένα καλύτερο αύριο».

Ευγενικός και επαγγελματικά χορτάτος  άνθρωπος ο Ανδρέας Δημητρίου (Νίκος Ψαρράς) στην «Αγγελική», έχει πετύχει πολλά, η εταιρία δημοσίων σχέσεων που διευθύνει πάει καλά. Είναι ελεύθερος, δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρόλο που ήθελε. Έχει πληγωθεί από μια μεγάλη του σχέση στο παρελθόν και από τότε αφοσιώθηκε στη δουλειά, χωρίς να ανοίγεται σε πολλούς για τα προσωπικά του.

Advertisement

Η Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα) θα γίνει ο λόγος που ο Αντρέας θα αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο αλλά χωρίς να τολμάει να κάνει κάτι επειδή ξέρει ότι είναι παντρεμένη…

«Ο Αντρέας είναι Θετικός και καλός χαρακτήρας. Η οδηγία είναι “είσαι πολύ καλό παιδί”» εξήγησε ο Νίκος Ψαρράς. Είναι το αντίθετο του Παύλου (Ιωάννης Παπαζήσης) κι ίσως γι αυτό θα καταφέρει να γοητεύσει τη Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα)….

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement