O Alpha απάντησε στην Ελένη Μενεγάκη για το κατέβασμα των εκπομπών: «Tο σάιτ του σταθμού δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων…»

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Alpha. Όλα ξεκίνησαν όταν παρατηρήθηκε ότι οι εκπομπές της παρουσιάστρια είχαν κατέβει από το site του σταθμού. Η απόφαση μάλιστα του Alpha να αποχωρήσει από την εκδήλωση της φωταγώγησης του Μεγάρου Μουσικής όπου βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη έριξε για άλλη μια φορά λάδι στη φωτιά.

Advertisement

Η παρουσιάστρια τότε είχε δηλώσει: «Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω».

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε για την απουσία των εκπομπών της από το site του Alpha και βεβαίως απάντησε. «Δεν χρειάζεται απάντηση… Όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Μέσα από την εκπομπή Έλα χαμογέλα σχολιάστηκε για άλλη μια φορά το θέμα όπου μεταξύ άλλων ακούστηκε και το σχόλιο των ιθυνόντων του Alpha: «Παραμένουν στο site οι εκπομπές που έχουν επισκεψιμότητα» ενώ πρόσθεσαν πως το σάιτ του καναλιού είναι εμπορική πλατφόρμα, δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement