Ο κορονοϊός ξαναχτύπησε το J2US – Σε καραντίνα όλη η ομάδα – Ακυρώθηκε το Live

Ο κορονοϊός άπλωσε και πάλι τα δίχτυα του στο σόου J2US. Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον ιό κι έτσι όλα τα μέλη της παραγωγής και οι συμμετέχοντες στο σόου μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα μέχρι να γίνει επαναληπτικός έλεγχος σε 5 με 7 ημέρες.

Advertisement

Ως αποτέλεσμα το Live του του Σαββάτου, 31 Οκτωβρίου, ακυρώνεται.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Advertisement

«Κατά τη διάρκεια του προληπτικού ελέγχου για τον COVID – 19 που γίνεται 2 φορές την εβδομάδα στο σύνολο των συντελεστών και συμμετεχόντως του J2US, τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό».

Σημείωσε δε ότι:

Advertisement

«Ήδη από το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί 85 τεστ σε συνεργάτες του J2US και μέχρι στιγμής όλα είναι αρνητικά, ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι στο σύνολο των συντελεστών. Ακολουθώντας όμως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, όλα τα μέλη της παραγωγής και οι συμμετέχοντες στο σόου μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα μέχρι να γίνει επαναληπτικός έλεγχος σε 5 με 7 ημέρες. Έτσι το Live αυτού του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί. Μπροστά στο πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία μας οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί. Για την Barking Well αλλά και εμένα προσωπικά η #1 προτεραιότητα είναι η υγεία των συνεργατών μας και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας».

Και κατέληξε γράφοντας: «Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και εύχομαι σύντομα να είμαστε πάλι κοντά σας».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement