Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποχωρεί από τον ALPHA

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης πολλά χρόνια τώρα μέσα από την συχνότητα του ALPHA μας δίνει συμβουλές για την υγεία μας και παρέα με γιατρούς αλλά και επώνυμους αναλύει κάποιο θέμα υγείας.

Advertisement

Ο παρουσιαστής που είναι ενεργός στα social media θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την οριστική αποχώρηση του από τον σταθμό και να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση που είχε όλα αυτά τα χρόνια η τηλεοπτική του προσπάθεια που λέγεται «Οδηγός Καλής Ζωής».

Ανέβασε λοιπόν φωτογραφίες με τους συνεργάτες του από το πλατό της εκπομπής και έγραψε στην λεζάντα: 

Advertisement

Ο «οδηγός καλής ζωής», τελειώνει… οριστικά αυτό το Σαββατοκύριακο και αποχαιρετά εμάς και εσάς. Έχοντας στις αποσκευές του, πρωτιές στην τηλεθέαση και στην καρδιά σας, ολοκλήρωσε ένα επιτυχημένο ταξίδι στη γνώση, το συναίσθημα και την αλήθεια. Γνωρίζω πως θα σας λείψει, όπως και σε όλους εμάς που εργαστήκαμε σκληρά για αυτόν τα τρία τελευταία χρόνια. Είμαι συγκινημένος αλλά και χαρούμενος, διότι αποδείχθηκε ένας πραγματικός οδηγός καλής ζωής, για όλους και σεβάστηκε τους τηλεθεατές, τους καλεσμένους και τις ιστορίες τους. Πάνω σε αυτή την παρακαταθήκη σχεδιάζω το επόμενο τηλεοπτικό μου ταξίδι. Όταν είμαι έτοιμος, θα σας ανακοινώσω τον προορισμό, αν και έχω την αίσθηση ότι δεν θα ξαφνιαστείτε. Είμαι ευγνώμων που εδώ και 24 χρόνια με συντροφεύετε στα τηλεοπτικά μου ταξίδια. Από τη δική σας αγάπη αντλώ δύναμη και συνεχίζω. Εις το επανιδείν…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement