Ο Πάνος Ιωαννίδης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την βάπτισή του γιου του: «Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή…»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την βάπτισή του γιου του παραχώρησε ο Πάνος Ιωαννίδης στην εκπομπή «Breakfast@Star». Ο σεφ αποκάλυψε πως πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η βάπτισή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Advertisement

«Ο μικρός έγινε ενός έτους πριν λίγες ημέρες και πρόσφατα είχαμε και την βάπτισή του. Η βάπτιση ήταν εξαιρετική, ήταν σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, μόνο συγγενείς και πολύ κοντινοί φίλοι. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή, περάσαμε πολύ ωραία. Έγινε στο Πήλιο σε ένα μαγικό περιβάλλον, λατρεύω και τη φύση και τη θάλασσα. Πραγματικά, η πατρότητα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το μέλλον του στην τηλεόραση, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι, παίζει να το λέω και πρώτη φορά, πολύ πολύ πολύ παλιά είχα ξεκινήσει και έκανα μαθήματα πάνω στο θέατρο, θεατρικό εργαστήρι. Μ’ άρεσε πάρα πολύ η ηθοποιία. Δεν θα ήμουν αρνητικός για κάποιο σενάριο σε κάποια ταινία κτλ. Πιο πολύ θετικά ακόμα θα έβλεπα στη μετά Masterchef εποχή το να ασχοληθώ με κάτι τηλεοπτικό και πάλι πάνω στο αντικείμενό μου, πάνω στη μαγειρική».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement