Ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε από το Survivor

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με μια μεγάλη ανατροπή. Λίγο πριν αρχίσει το αγώνισμα επάθλου ο Πάνος Καλίδης έκανε μια αποκάλυψη που τάραξε τα δεδομένα του παιχνιδιού.  

Advertisement

Ο τραγουδιστής φανερά εξαντλημένος αλλά και με άσχημη ψυχολογία αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας: 

«Μετά από πολλές μέρες σκέψης κι αυπνίας θέλω να πω κάποια πράγματα σε αυτό το παρεάκι. Είχα μάθει μέχρι σήμερα στην ζωή μου να χρησιμοποιώ για όπλα το ταλέντο, την καλοσύνη και με αυτά έκανα κάτι έξω. Εδώ μέσα είναι άχρηστα και δεν μπορείς να αγωνιστείς με αυτά. Πρέπει να είσαι δυνατός, σκληρός και να φέρνεις πόντους. Δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Ο κόσμος με ψήφισε γιατί θέλει να με βλέπει ως Πάνο αλλά νομίζω ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που θα πάνε για το έπαθλο κι έχουν τα φόντα. Εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω, μην γελιόμαστε. ήρθα για την εμπειρία κι απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ αλλά έφτασα στο σημείο να αδικώ κάποιους ανθρώπους. Έφτασα στα όρια μου. Είμαι καλλιτέχνης, πατέρας, σύζυγος, εραστής και φίλος και μετά από όλα αυτά και ζητώντας συγγνώμη από κάποιους που έχω στενοχωρήσει, αποφάσισα ότι πρέπει να αποχωρήσω.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement