Ο Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα ζητά από την Ντίνο να χωρίσουν για χάρη της Ειρηνούλας

«Ο Παράδεισος των κυριών», απόψε στις 20:00. Ο Πάρης αποκαλύπτει στον Γιαμαλή την φρικτή πράξη που έκανε στην Αμαλία την βραδιά των γενεθλίων της..

Advertisement

Ο Πάρης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στον Σωτήρη και ο Χριστόφορος ψάχνει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον βασανίζουν. Ο Άγης κρύβεται σε ένα μέρος που η Βικτώρια και ο Χριστόφορος δε θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν και μια επίσκεψη στο σπίτι του Βασιλείου αιφνιδιάζει την Αμαλία ενώ στη συνέχεια την οδηγεί σε μια σύγκρουση με τον Πάρη που θα έχει μια απρόσμενη για εκείνον κατάληξη.

Η Λιζέτα εκβιάζει συναισθηματικά τον Ντίνο προχωρώντας στο επόμενο στάδιο του σχεδίου της κι εκείνος, με τη βοήθεια της Μιράντας, αναγκάζεται να πάρει μια σημαντική απόφαση που θα οδηγήσει στην ψυχολογική κατάρρευση και των δύο. Η Πιπίτσα θα εξοργιστεί για ακόμα μια φορά με τον Μάρκο και το σχέδιο του Πασχάλη και της Τζένης δε θα έχει το αποτέλεσμα που θα ήθελαν. Ποια είναι η συμφωνία που θα κάνει τελικά η Βικτώρια με τον Ζήση; Και τι είναι αυτό που θα κάνει τον Αποστόλη να πιστέψει ότι καταστράφηκε η οικογένειά του;

Advertisement

Δείτε το trailer:

Χθες, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, οι συνταρακτικές εξελίξεις και οι ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών κράτησαν σταθερά τον «Παράδεισο των κυριών» στην πρώτη θέση. Συγκεκριμένα, η σειρά στο σύνολο κοινού έφτασε στο 23,2% με 1.606.000 τηλεθεατές να την παρακολουθούν έστω και για 1 λεπτό και 21,9% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Advertisement

Οι γυναίκες λατρεύουν να βλέπουν «Παράδεισο των κυριών» αφού για άλλη μία μέρα του χάρισαν την πρωτιά με ποσοστό 25,2%.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement