«O Παράδεισος των κυρών»: Σας βάζουμε στα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha

Η κάμερα της εκπομπής Happy day στον Alpha και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου, βρέθηκαν στα γυρίσματα της νέας μεγάλης σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών».

Advertisement

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς εποχής ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Νατάσα Εξηνταβελώνη και η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησαν για τον ρόλο τους.

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Υποδύομαι τον Χριστόφορο Μπουραντά. Είναι ένας διευθυντής τράπεζας και έχει μια κόρη την Αμαλία, η οποία ερωτεύεται τον κύριο Παπακώστα (Αργύρης Πανταζάρας).Ο ρόλος μου είναι ένας άνθρωπος πολύπλοκος, είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να κρατήσει τις παραδόσεις, αλλά και πολύ ανοιχτός σε όλα αυτά που παρουσιάζονται σε αυτή τη δεκαετία του ’60… Με τον Αργύρη Πανταζάρα είχαμε πολύ καλή συνεργασία στον «Σασμό».

Advertisement

Αργύρης Πανταζάρας: «Ο Ντίνος Παπακώστας είναι ένας άνθρωπος που φέρνει αυτή την ιδέα τη μεγάλη, αυτή την ανάσα σε μια Αθήνα του ’60, φέρνει αυτό το πολυκατάστημα για τα κυρίες και δίνει χρώμα στην Αθήνα και στους ανθρώπους.

Με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» θα βρεθούμε και πάλι αντίθετα όπως και στον «Σασμό».

Advertisement

Πιστεύω πως η σειρά θα σαρώσει… Εύχομαι να αγαπηθεί από τον κόσμο»

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Η Αμαλία είναι ένα κορίτσι της εποχής της, όμως είναι αρκετά μπροστά σε πολλά ζητήματα που την απασχολούν. Ζει ένα τεράστιο έρωτα και αυτή θα είναι η βασική της θεματική για πολύ καιρό. Η Αμαλία ερωτεύεται τον Ντίνο. Μιλάμε για πολύ μεγάλο έρωτα, απ’ αυτούς που διαβάζουμε στα μυθιστορήματα. Είναι ρομαντικοί, είναι δυναμικοί, είναι ενθουσιώδεις, οπότε το ζουν με όλο τους το είναι»

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Η Μιράντα είναι η υπεύθυνη του καταστήματος. Λόγω της θέσης είναι μια αυστηρή γυναίκα, όμως είναι αρκετά ευαίσθητη και σιγά σιγά με πολλές ανατροπές θα δούμε πόσες ευαισθησίες, πόσα μυστικά έχει κρυμμένα αυτός ο χαρακτήρας… Είμαστε στο 1963 που «Ο Παράδεισος των κυριών» ετοιμάζεται να κάνει τα φαντασμαγορικά του εγκαίνια. Γίνεται ένας αναπάντεχος θάνατος και πολλά γεγονότα βγαίνουν στην επιφάνεια και πολλά μυστικά θα ανατρέψουν τις ζωές όλων των ηρώων».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement