Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτει πως πήρε δάνειο για να ξεχρεώσει τη διατροφή στη Χρηστίδου

Αποκαλύψεις σχετικά με την αποπληρωμή της διατροφής των παιδιών του με την Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως αποπλήρωσε στη Σίσσυ Χρηστίδου το ποσό που έπρεπε, μετά τη δικαστική τους διαμάχη. Όπως είπε χρειάστηκε να πάρει δάνειο για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Advertisement

«Σίγουρα, δεν μπορεί να είναι ευχάριστο κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά στενάχωρο, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, όπως έχει πάει όλο αυτό το πράγμα αλλά η ζωή έτσι τα φέρνει καμιά φορά… Αφορούσε (σ.σ. η δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου) ένα ποσό για το οποίο είχα δεσμευτεί έτσι κι αλλιώς από πριν, ότι θα αποπληρώσω. Αυτό λύθηκε, υπάρχουν τρόποι όπως δάνεια που μπορείς να πάρεις και να αποφύγεις όλο αυτό. Οπότε έτσι όπως είχα δεσμευτεί, το κανόνισα οπότε πλέον αθωώθηκα όπως ήταν και φυσικό. Είναι λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί. Χαίρομαι που τελειώνει καλά κι έχω αθωωθεί από όλο αυτό» είπε ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε πως: «Ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του και να συμβουλευτεί πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του ώστε ό,τι διαφορές μπορεί να υπάρξουν, να αφορούν την πραγματικότητα και να είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης, της οικογένειας και των παιδιών. Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε και να τελειώνουμε και μακάρι να υπήρχε λίγο καλύτερη διάθεση και να μην χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement