Ο Τζέιμς Καφετζής μιλάει για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκει

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής που τον τελευταίο καιρό μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη έχουν τραβήξει όλο το ενδιαφέρον πάνω τους.

Advertisement

Ο Τζέιμς Καφετζής συμμετείχε στο Survivor και ομολογουμένως ήταν ένας παίκτης δυνατός τόσο αγωνιστικά όσο και σε δημοφιλία. Ο ίδιος ωστόσο σε κάποια φάση του παιχνιδιού δεν μπόρεσε άλλο τις καταστάσεις που επικρατούσαν στον Άγιο Δομίνικο και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Στον καναπέ τη εκπομπής «Σου Κου Family» μίλησε για το Survivor, τους συμπαίκτες του, την εμφάνιση του στην εκπομπή «Love it» και την κάπως περίεργη αποχώρησή του από αυτήν, αλλά και για το τροχαίο που είχε μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη προχθές τα ξημερώματα όταν επιστρέφανε από τα βραβεία MAD VMA 2021 στα οποία και τραγούδησαν μαζί με τον Stan.

Advertisement

Συγκεκριμένα για την εμφάνισή του στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ο πρώην παίκτης του Survivor τόνισε ότι δεν έφυγε από μόνος του αλλά ότι τον ευχαρίστησαν και για αυτό σηκώθηκε. Επίσης είπε ότι δεν θεωρεί πως ήταν επιθετικός απέναντί τους όταν εκείνοι 5 μήνες έριχναν λάσπη όπως θεωρεί πάνω του.

Όσο για το προχτεσινό ατύχημα μετά την αποχώρηση του από τα MAD VMA 2021 μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη ο πρώην παίκτης περιέγραψε το τρακάρισμα, αλλά είπε ότι το θετικό είναι πως δεν χτύπησε κανείς και πέρασε ένα μήνυμα κατά του αλκοόλ όταν είναι να οδηγήσει κάποιος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement