Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την πρόκριση της στον τελικό της φετινής Eurovision μίλησε η Έλενα Τσαγκρινού στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου-Κου».

Advertisement

«Ήταν τρελό το συναίσθημα, ούρλιαζα! Ήταν όλο αληθινό, ήρθε από την καρδιά μου και την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι όλοι μαζί μου, έχω νιώσει μεγάλη αγάπη και το είχα πολλή ανάγκη και μπαίνουμε δυναμικά. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή πάνω στη σκηνή, ήταν απίστευτο το συναίσθημα, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είχα μεγάλη αγωνία στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, ήμουν ξετρελαμένη με όλη την κατάσταση. Δεν έκανα κανένα τηλεφώνημα πριν ανέβω στη σκηνή. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη, πολύ ζέσταμα, πολύ φωνητική, όλη μέρα με προετοίμαζαν οι δάσκαλοί μου και τα κάναμε όλα τέλεια. Πάμε στον τελικό να δώσουμε μια πολύ μεγάλη μάχη. Εύχομαι να πάμε πολύ καλά».

Δίπλα της πάντα ως στήριγμα ο Γιώργος Αρσενάκος ο οποίος δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος. Η Έλενα κατάφερε σήμερα αυτό που προσδοκούσαμε. Ήταν τέλειο το συναίσθημα. Ήμουν σίγουρος για το ταλέντο της Έλενας. Πιστεύουμε στην Έλενα και είμαστε έτοιμοι για την κορυφή. Συνεχίζουμε στο δρόμο που άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα το 2018».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement