Παναγιώτα Βλαντή: Δίνει την απάντηση της για την επιστροφή της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα»!

Συνέντευξη στην εφημερίδα RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, στον σύζυγό της αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Η ίδια μίλησε και για τις φήμες που θέλουν τη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» να επιστρέφει στο MEGA.

Advertisement

«Είμαστε δύο χρόνια παντρεμένοι, όμως δεν έχω καταλάβει τον έγγαμο βίο. Δεν νιώθω παντρεμένη, νιώθω ερωτευμένη. Δεν νιώθω ότι έχω έναν ζυγό στο κεφάλι μου, το αντίθετο», δηλώνει η Παναγιώτα Βλαντή για τον σύντροφό της, Γιάννη Βλάχο.

«Θέλει δουλειά η σχέση. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις πράγματα στον άλλο, να τον διεκδικείς και κυρίως να τον σέβεσαι να τον στηρίζεις», τονίζει η ηθοποιός.

Advertisement

«Θεατρικά μπορώ να πω από τώρα ότι θα είμαι για δεύτερη σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με το έργο «Πλατόνοφ» του Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία του Άντολφ Σαπίρο. Πραγματικά ανυπομονώ», εξομολογείται η Παναγιώτα Βλαντή για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, ενώ επισημαίνει:

«Πάντα ο κόσμος είχε ανάγκη τις τέχνες στη ζωή του. Στο χέρι των δημιουργών είναι να προσελκύσουμε τον κόσμο. Εμείς οι ίδιοι φέρνουμε τον κόσμο στο θέατρο ή στην τηλεόραση. Όταν σέβεσαι αυτό που κάνεις, πιστεύω ότι θα υπάρχει προσέλευση».

Advertisement

Τέλος, αναφορικά με τα σενάρια που θέλουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», τη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου μέσα από την οποία έγινε ευρέως γνωστή στον ρόλο της δαιμόνιας «Σιλβή», να επιστρέφουν στο MEGA με νέα επεισόδια, η Παναγιώτα Βλαντή ξεκαθαρίζει:

«Αν θα κάνουμε κάτι (τηλεοπτικά), αυτό θα είναι κάτι καινούργιο. Δεν θα κάνουμε τα Μαύρα Μεσάνυχτα, γιατί τα πράγματα είναι ωραία όταν είναι στο peak τους. Κάποια στιγμή όντως συζητήθηκε αλλά τελικά καταλήξαμε πως δεν μπορεί να γίνει. Ίσως κάνουμε κάτι καινούργιο. Είναι πολύ καλά τα remake αλλά το συγκεκριμένο πρέπει να μείνει εκεί που το αφήσαμε».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement