Παναγιώτης Βασιλάκος: «Λάθος της Νικολέτας αν έχει πληγωθεί» – Η συμβουλή του στο νέο εργένη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy day μίλησε ο πρώτος Έλληνας Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι αγάπης αλλά και στην Νικολέτα με την οποία χώρισε. Στη συνέχεια θέλησε να δώσει και τη συμβουλή του στον νέο Bachelor που φημολογείται πως θα είναι ο Αλέξης Παππάς.

Advertisement

«Έχω πολλές εμπειρίες να θυμάμαι από το Bachelor και αυτό οφείλεται στα κορίτσια. Μου χάρισαν συναισθήματα, μου ανοίξανε την καρδιά τους και μου έδωσαν αγάπη. Σχεδόν με όλες τις κοπέλες μιλάω. Η μονό κοπέλα που δεν έχω επικοινωνία είναι η Νικολέττα, η οποία έχει προχωρήσει στη ζωή της, οπότε δεν θα θέλα να την ενοχλώ γενικά. Είναι λάθος της Νικολέττας, αν έχει πληγωθεί. Της έχω φερθεί όμορφα και εξηγημένα. Είναι μεταξύ μας, είναι προσωπικά πράγματα, τα ξέρει και εκείνη. Είμαι 30 χρονών και έχω κάνει τρεις σχέσεις σοβαρές σχέσεις, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω πως μια σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει. Μου ταίριαζε ξεκάθαρα η Νικολέττα, γιατί από την πρώτη στιγμή ήμουν ο εαυτός μου, ένιωθα πάρα πολύ οικεία μαζί της. Και με τους γονείς της ταίριαζα πολύ και έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για την οικογένειά της. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε και να ξαναπούμε.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Θα πρέπει ο επόμενος Bachelor να το ζήσει στο έπακρο όλο αυτό. Πρέπει να είναι ο εαυτός του και είναι υποχρεωμένος να γνωρίσει την κάθε κοπέλα, είτε του αρέσει εξωτερικά είτε όχι. Θα πρέπει να είναι αφοσιωμένος, γιατί μπορεί να πέσει από τα σύννεφα. Μπορεί να σου έρθει ο έρωτας από εκεί που δεν το περιμένεις», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement