Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Πρωταγωνιστές από σειρές του MEGA μιλούν για τις γυναίκες της ζωής τους

«Μία μέρα τον χρόνο δεν είναι αρκετή…»: αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της πρωτότυπης διαδικτυακής καμπάνιας του MEGA, μέσα από την οποία τιμά σήμερα, 8 Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Advertisement

Φέτος το MEGA γιορτάζει αυτήν την ημέρα αλλιώς: δίνει τον λόγο στους άντρες να μιλήσουν με τον δικό τους τρόπο για τις πολύτιμες γυναίκες της ζωής τους.

Δέκα αγαπημένοι ηθοποιοί από τις επιτυχημένες σειρές του MEGA «Η Γη της Ελιάς», «Μαύρο Ρόδο» και «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» μέσα από ισάριθμα συγκινητικά βίντεο μιλούν για τις γυναίκες: για το πόσο τους καθόρισαν, πόσο τις αγαπούν, πόσο τις θαυμάζουν, πόσο καλύτεροι γίνονται κοντά τους και πόσο πιο όμορφη και ξεχωριστή κάνουν τη ζωή τους.

Advertisement

Ο Νίκος Γαλανός, ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου, ο Τάσος Ιορδανίδης, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Μάξιμος Μουμούρης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ιδιαίτερη ευαισθησία, στέλνουν το δικό τους μήνυμα μέσα από δέκα βίντεο-εξομολογήσεις:

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Νίκος Γαλανός, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, μιλούν για αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας!

Advertisement

«Μία μέρα τον χρόνο δεν είναι αρκετή. Αυτή τη μέρα κανονικά εμείς πρέπει να γιορτάζουμε, όχι μόνο να γιορτάζουμε – να πανηγυρίζουμε. Γιατί χωρίς εσάς, τίποτα δεν θα έβγαζε νόημα και κάθε μέρα θα ήταν βαρετή, χωρίς ομορφιά, δύναμη και φαντασία».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement