Παύλος Χαϊκάλης: Παραδέχτηκε on air πως ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό που τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση – BINTEO

Μία ακόμη ηθοποιός έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όπως κατήγγειλε από πασίγνωστο ηθοποιό σε ηλικία 17μιση ετών. Ο λόγος για την Ηλιάνα Αραβή η οποία μίλησε ανοιχτά για αυτό που της συνέβη όταν ήρθε από την Κύπρο να σπουδάσει υποκριτική στην Ελλάδα.

Advertisement

Το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε με δική του πρωτοβουλία ο Παύλος Χαϊκάλης και μίλησε για την κατηγορία που τον βαρύνει.

Όλα όσα είπε:

Advertisement

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της.

Aυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου.

Advertisement

Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω. Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν υπερέβαλα, αλλά ενδιαφερόμουν για αυτή την κοπέλα».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement