Πρεμιέρα με καρφιά για την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν πήγε στον Λιάγκα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έμεινε εδώ»

Η Super Κατερίνα επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Alpha και τα καρφιά δεν έλειψαν. Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα σήμερα στις 10 και αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές υποδέχτηκε τους συνεργάτες της.

Advertisement

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα και λίγο πριν υποδεχθεί τους συνεργάτες της είπε: «Την πιο γλυκιά μου καλημέρα. Καλή σεζόν, καλή σχολική σεζόν. Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Παρόλο που σας καλημερίζω τόσα χρόνια, τρίτη σεζόν στον Alpha, χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, είχα έτσι λίγο μια ανησυχία. Ιδανικά θα ήθελα μια πρεμιέρα να σας μεταδώσουμε τη χαρά μας, την αισιοδοξία μας, να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι.

Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και αυτή τη στιγμή και όλο το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτά τα γεγονότα εκτός. Όπως έχετε μάθει από εμάς εδώ θα τα λέμε όλα, θα τα μοιραζόμαστε όλα και τα εύκολα και τα δύσκολα και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες στιγμές. Δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό, θέλω να υποδεχτώ την παρέα μου. Πάμε να ξεκινήσουμε δυνατά.

Δεν πήγε στον Λιάγκα; Δεν έφυγε; Εδώ είναι; Τι σε έκανε να επιλέξεις εμένα από τον Λιάγκα;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου όταν υποδέχθηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εκείνος απάντησε: «Η άρνηση του Λιάγκα»

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement