Πρώην παίκτης του MasterChef αποκαλύπτει: «Έκανα δοκιμαστικό για την εκπομπή της Μενεγάκη, μου πήρε τη δουλειά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου»

Στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Πορφύρης. Ο πρώην παίκτης του MasterChef, μιλά στο στην κάμερα της εκπομπής και τον ρεπόρτερ Ηλία Σκουλά, για τη συμμετοχή του στο reality μαγειρικής. Ο ίδιος περιγράφει την πιο άβολη τηλεοπτική του στιγμή, ενώ αποκαλύπτει και το δοκιμαστικό που έκανε για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Advertisement

«Στην τελευταία εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη, πήγαινα να φτιάξω μία πίτα και, όπως πήγα να την αναποδογυρίσω για να βάλω τη γέμιση, είχαν μαζευτεί πολλά ζουμιά και χύθηκαν όλα στην πίτα. Δεν το δείξαμε ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πορφύρης, σημειώνοντας ότι συζητάει μία τηλεοπτική πρόταση που του έχει γίνει για φέτος.

«Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο πρώτος που σήκωσε τη σημαία του MasterChef, μετά ακολουθήσαμε όλοι οι υπόλοιποι. Η Μαρία Μπέη ήταν από τις καλύτερες παρουσίες. Ήρθε πολύ διαβασμένη και οργανωμένη. Είχε έναν στόχο, δεν άφησε τίποτα να την επηρεάσει», σχολιάζει ο γνωστός μάγειρας για το reality που συμμετείχε.

Advertisement

Σε ερώτηση για τα τηλεοπτικά περάσματα που έχει κάνει στη μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία, ο Γιώργος Πορφύρης αποκαλύπτει:

«Από τη μόνη τηλεοπτική κουζίνα που δεν έχω περάσει είναι της Φαίης Σκορδά. Είχα κάνει ένα κάστινγκ για να είμαι στην εκπομπή της Ελένης. Είχε πάει πάρα πολύ καλά, είχα γνωρίσει και τα παιδιά εκεί πέρα. Βέβαια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τα πήγε πολύ καλύτερα από μένα. Θα ‘χω να το λέω ότι έχασα δουλειά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement