Πρωινό μας: H Φαίη Σκορδά ξεκαθαρίζει στον αέρα του ΣΚΑΙ για την αλλαγή ώρας της και τους συνεργάτες της

Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους τόσο για την αλλαγή ώρας μετάδοσης της εκπομπής της όσο και για τους συνεργάτες της θέλησε η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό μας». Η συζήτηση για το τι θα γίνει στην εκπομπή της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν συνεχίστηκε και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Advertisement

Όσα ανέφερε η παρουσιάστρια στον αέρα του ΣΚΑΙ.

«Όταν έχω να πω κάτι, το λέω δημοσίως και έχω απαντήσει και σε συναδέλφους που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και έχω και προσωπική σχέση με τους περισσότερους και έχω συνεργαστεί. H εκπομπή μας πρωταγωνίστησε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και θέλω να πω κάτι… Δεν είχα καμία ενημέρωση», ανέφερε η Φαίη Σκορδά σχετικά με την ομάδα της και τις αλλαγές στην εκπομπή της για τη νέα σεζόν.

Advertisement

Ενώ για την αλλαγή της ώρας: «Την ενημέρωση σχετικά με την αλλαγή ώρας την είχα δύο – τρεις εβδομάδες πριν, αμέσως μετά τις εκλογές. Αυτό το συζητάμε με θετική διάθεση με το κανάλι για να βρεθεί ακόμη κάτι καλύτερο. Μια πιο σωστή ώρα για την εκπομπή Σχετικά όμως με τους συνεργάτες, ποιοι θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή, αν θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή…

Επειδή δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες κουβέντες φαντάζομαι, εκτός αν μου το κρύβετε όλοι και δεν μου το λέτε, είναι πολύ άβολο. Είναι ένα κομμάτι που αφορά 100% το κανάλι», απάντησε στον αέρα του ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement