Ψυχαγωγία και Ενημέρωση Alpha – Τα νέα trailer με τα πρόσωπα του σταθμού!

Πόσες εικόνες μπορεί να δημιουργηθούν μέσα σε ένα καλειδοσκόπιο; Αμέτρητες. Κι όλες εντυπωσιακές, πολύχρωμες, διαφορετικές. Μέσα από τα νέα trailer του Alpha, η οθόνη μας μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό καλειδοσκόπιο όπου παρακολουθούμε τους Alpha people της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης, έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Advertisement

Οι Alpha people της ψυχαγωγίας – Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Άκης Πετρετζίκης και Ναταλία Γερμανού – δίνουν ο καθένας τη δική του ενέργεια, την προσωπική του ματιά και το δικό του χρώμα στο promo trailer για τη νέα σεζόν. Η υπόσχεση, ωστόσο, είναι κοινή: η ψυχαγωγία Alpha επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με όλα αυτά τα συστατικά που της έχουν δώσει την πρώτη θέση στους πίνακες της τηλεθέασης, και, όπως πάντα, με πρωτότυπο, ξεχωριστό και μοναδικό περιεχόμενο.

Happy Day στον Alpha, Super Κατερίνα, Kitchen Lab και Καλύτερα Δε Γίνεται! αποτελούν την πιο επιτυχημένη πρόταση στο infotainment της ελληνικής τηλεόρασης και σταθερά την πρώτη επιλογή του κοινού.

Advertisement

Απολαύστε το εντυπωσιακό trailer:

Με μία πιο χαλαρή διάθεση από αυτή που συνήθως τους βλέπουμε, οι Alpha people της ενημέρωσης – Αντώνης Σρόιτερ, Σταύρος Θεοδωράκης, Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Μάνεσης – ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πολύχρωμο trailer. Τα πρόσωπα που εμπιστεύονται οι τηλεθεατές για τις εξελίξεις της επικαιρότητας, κοιτούν την κάμερα με βλέμμα που εμπνέει σιγουριά κι αυτοπεποίθηση για τη σεζόν που έρχεται, σε μια διαφορετική συνθήκη από αυτήν που τα έχουμε συνηθίσει.

Advertisement

Αυτοψία, Πρωταγωνιστές, Tlive και Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση αποτελούν τις αγαπημένες επιλογές των τηλεθεατών για την ενημέρωσή τους!

Απολαύστε το πολύχρωμο trailer:

Γιατί η ψυχαγωγία και η ενημέρωση είναι πάντα Alpha!

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • ALPHA TV

Διαβάστε επίσης

Advertisement