Πύρρος Δήμας: Τα δάκρυα του στον τηλεοπτικό αέρα για την απώλεια της γυναίκας του – «Ήταν ένας άγγελος…»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη ο Πύρρος Δήμας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απώλεια της συζύγου του και όπως ήταν φυσικό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Advertisement

Για την πορεία του στον αθλητισμό είπε: «Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου να σε έχουν ως πρότυπο τα μικρά παιδιά. Είναι και χαρά και εκτίμηση. Εγώ ήμουν πάντα χαμηλών τόνων, είμαι αυτός που είμαι. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι» αναφέρει ο Πύρρος Δήμας.

«Το 1992 μπήκαμε εγώ και η Βούλα Πατουλίδου τιμής ένεκεν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Θεωρώ ότι δεν ήταν ό,τι πιο έξυπνο. Εμείς οι Ολυμπιονίκες θα έπρεπε να είμαστε σε σχολεία και όχι κάπου αλλού» σημείωσε στη συνέχεια ο κορυφαίος αθλητής.

Advertisement

Πώς είναι ο Πύρρος Δήμας στην καθημερινότητά του; «Γενικά, είμαι σπιτόγατος. Ο Νικόλας είναι ακόμα μικρός, είναι 13 και δεν θέλω να τον αφήνω πολύ μόνο του. Αυτόν τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω τον αφιερώνω πιο πολύ σε αυτόν. Τα άλλα 3 παιδιά μεγάλωσαν, έχουν πάρει τον δρόμο τους. Είμαι πολύ περήφανος πατέρας. Τα πιο πολλά τα έχουν πάρει από τη μαμά τους», απαντά ο ίδιος.

Για την απώλεια της συζύγου δεν μπόρεσε να απαντήσει στην ερώτηση που του έγινε.

Advertisement

«Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε όλο αυτόν τον καιρό… άλλη ερώτηση; Γιατί δεν…»

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement