Ράνια Τζίμα: H αντίδρασή της on air στο ενδεχόμενο «υποψηφιότητας» Σακελλαρίδη για τον ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τον κύκλο των συζητήσεων για την επόμενη μέρα και το πρόσωπο που τελικά θα πάρει τη θέση του. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα, μεταφέρθηκε όλο το ρεπορτάζ και μάλιστα αναφέρθηκαν αναλυτικά τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Advertisement

Μεταξύ άλλων η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Διονύσης Τεμπονέρας.

«Και είναι και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο διευθυντής του Έτερον. Είναι ένα πρόσωπο το οποίο εμφανίστηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα τις τελευταίες ημέρες πριν της κάλπες της 25ης Ιουνίου με την επίσημη δήλωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε κινητοποιήσει τότε αρκετές συζητήσεις ήδη από τότε αλλά ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι πρόθυμος να διεκδικήσει την ηγεσία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Μπολάκης.

Advertisement

Στο άκουσμα του ονόματος του συζύγου της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ η Ράνια Τζίμα δεν έκανε ούτε σε κάποιο σχόλιο ούτε σε κάποιον μορφασμό

«Ενδεχόμενο να να πει ο Τσίπρας σε δυο μέρες «παιδιά λάθος κάναμε, το παίρνω πίσω και επιστρέφω κανονικά» υπάρχει; Το συζητάει κανένας; Σε δύο ή πέντε μέρες» αναρωτήθηκε εν συνεχεία ο Γιάννης Πρετεντέρης με την Ράνια Τζίμα να σχολιάζει απολαυστικά ομολογουμένως πως «εντάξει τώρα, υπάρχει κάποιος πραγματικά δηλαδή, ακόμα και αγγίζοντας το απώτατο όριο της σκέψης του, που πιστεύει ότι μετά από όλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας θα πει «I am back! Πλάκα σας έκανα, κούκου»; Προφανώς και όχι».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement