Ρώμας για Μουτίδου: «Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου…»

Στις τελευταίες δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε και για τη νέα του σειρά που έρχεται το Φθινόπωρο.

Advertisement

Για τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου ο Χάρης Ρώμας απάντησε: «Δεν το είδα το απόσπασμα. Πραγματικά ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά. Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου. Η Σοφία είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και έχει υπάρξει βεβαίως και εξαιρετική συνεργάτης. Εύχομαι κάποια στιγμή στο διάβα μας να ξαναβρεθεί μπροστά μου. Καλά έκανε και το είπε, αλλά εγώ την αγαπώ και της εύχομαι κάθε επιτυχία».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Για τη νέα του σειρά είπε: «Το “Πεφταστέρι” γράφεται! Είναι ένα σίριαλ ακριβό, γι’ αυτό διαπραγματευόμαστε ακόμα τις λεπτομέρειες στα οικονομικά. Υπάρχουν παραπάνω από ένα κανάλια που μπορούν να υποστηρίξουν το νέο μου σίριαλ. Το νέο σίριαλ θα γίνει, έχει συμφωνηθεί, έχει τελειώσει. Είμαι προληπτικός, θέλω να υπογράψω πρώτα για να το πω. Αν είναι να μου φέρεις γούρι, να το πω. Δεν σου φτάνει ο λόγος μου; Θα γίνει επειδή είναι ωραίο. Γιατί το θέλουμε και γιατί μπορώ», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement