«Σασμός» – Αλίνα Κωτσοβούλου: Η Άννα υψώνει ανάστημα… Αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της

Την Αλίνα Κωτσοβούλου την έχουμε αγαπήσει ως Άννα Αγγελάκη στη σειρά του Alpha, Σασμός που από την πρώτη μέρα προβολή της έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και σημειώνει πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης. Ως  Άννα, είναι σύζυγος και μητέρα, μια γυναίκα με καλή καρδιά και ευαίσθητη ψυχή. Μέχρι τώρα την έχουμε δει να υποτάσσεται στη θέληση του συζύγου της, Παντελή και να εργάζεται στο οικογενειακό καφενείο του χωριού. Αλλά τώρα…. «η Άννα για πρώτη φορά υψώνει ανάστημα» αποκαλύπτει η Αλίνα Κωτσοβούλου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day», την πρωϊνή μας χαρούμενη καλημέρα. Μάλιστα, χθες, το «Happy Day» είχε πρωτιά στους άντρες 25-44 με 20,1% και στις γυναίκες 25-44 με 22,5%.

Advertisement

Η Άννα, εξηγεί η Αλίνα Κωτσοβούλου, αν και έχει αναπτύξει σχέση με τον γιατρό του χωριού, τον Άγγελο , «δεν ξέρει ακόμα ποιος είναι. Στο χωριό έχουμε μυστικά κι ένα παρελθόν, αλλά η οικογένεια Αγγελάκη δεν ξέρει ποιος είναι ο γιατρός. Για το τι συνέβη στην Ανθούλα  σιγά σιγά θα το μάθουμε,  δεν το έχουμε ανακαλύψει ακόμα».

Βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της, τη δολοπλόκα και πανούργα Θοδώρα και τον γιο της, τον φοβισμένο και μαζεμένο, Μανόλη, στον οποίο συμπαραστέκεται ουσιαστικά κι έχει βαθιά συναισθηματική σχέση μαζί του. «Η Θοδώρα θα περάσει πολλά… Κι εδώ θα φανεί, για πρώτη φορά ότι  η Άννα, θα έχει διαφορετική άποψη από τον σύζυγό της, τον Παντελή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Θα φανεί μια διαφορά στο ζευγάρι» σημειώνει. «Υψώνει ανάστημα στον σύζυγό της, όχι όπως μια σύγχρονη γυναίκα θα μπορούσε να φερθεί. Προσπαθεί με το δικό της τρόπο να φέρει μια ισορροπία στην κατάσταση, σε σχέση με την πτώχευση του Γιώργη, του μέλλοντα γαμπρού τους. Γιατί θεωρεί ότι ο Γιώργης αγαπάει τη Θοδώρα και πιστεύει ότι ένας άντρας που την αγαπάει θα της κάνει καλό. Κάπως έτσι το έχει στο δικό της το μυαλό».

Advertisement

Από την άλλη ο γιος της, ο Μανόλης… «είναι τόσο υπέροχο παιδί και θα παραμείνει έτσι. Πέρα από αυτό το ξέσπασμα, τότε που άρπαξε την αδελφή του κι ήταν μεγάλη υπέρβαση, θα κρατήσει το μυστικό…. Η Άννα δεν έχει μάθει τίποτα σχετικά με αυτό….Κι ούτε θα μάθει στο άμεσο μέλλον…». 

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement