«Σασμός»: Ευφημία Καλογιάννη: Η Ντίνα είναι ερωτευμένη με τον Αντώνη αλλά…

Είναι η αστυνομικός  του Τμήματος στον Σασμό, μία συνεπής επαγγελματίας με οξυμένη αντίληψη, με λεπτομέρεια στη δουλειά της κι ακίνητος φρουρός στο πλευρό του αστυνομικού διευθυντή, Αντώνη Φραγκιαδάκη. Η Ευφημία Καλογιάννη, η Ντίνα, είναι μία από τους χαρακτήρες του «Σασμού» που θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου του θανάτου του Στεφανή, όπως αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή, «Super Κατερίνα». «Στο Τμήμα προσπαθούμε  να βρούμε ποιος είναι ο  δολοφόνος του Στεφανή, αλλά καθυστερεί  αρκετά. Συνέχεια, όμως, έρχονται υποθέσεις που βοηθούν ή δεν βοηθούν στο να λυθεί το μυστήριο», σημειώνει ο Ευφημία Καλογιάννη.

Advertisement

Με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη… «η Ντίνα είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο αστυνόμος ωστόσο είναι, συναισθηματικά, αλλού. Θέλει τη Μαρίνα. Αν και έχουμε δει ότι έχουν κάποια σχέση,  ο αστυνόμος όμως είναι αλλού και θα παραμείνει αλλού». Κατά πόσο γνωρίζει η Ντίνα τη σχέση του με τη Μαρίνα; «Η Ντίνα δεν το μαθαίνει ποτέ. Η πληροφορία δεν της έχει έλθει. Βλέπει την ενέργεια του Αντώνη, τη συμπεριφορά του, βλέπει ότι την αποφεύγει αλλά μέχρι στιγμής δεν της έχει φανερωθεί ότι ο Αντώνης και η Μαρίνα είναι σε σχέση» απαντά η Ευφημία Καλογιάννη.

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Advertisement

Μαρία Πρωτόπαππα: Η ιστορία στον «Σασμό» έχει και τα ευχάριστά της

«Η ιστορία εξελίσσεται, έχει πολύ δυνατή πλοκή, έχει και τα ευχάριστά της. Δεν είναι  μόνο ένα δράμα» λέει η Μαρία Πρωτόπαππα, η  Μαρίνα Βρουλάκη στον «Σασμό», στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Σασμός σημαίνει να έλθουν τα πράγματα  σε μια ισορροπία. Ο στόχος είναι να βρουν οι άνθρωποι μια ισορροπία και να σταματήσει το μίσος με τον Σασμό». Η σχέση της με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη…  «στη Μαρίνα αρέσει πολύ ο διοικητής της αστυνομίας» υπογραμμίζει και προσθέτει ότι θα ήθελε να ολοκληρωθεί  η σειρά «με ένα θετικό μήνυμα: οι άνθρωποι είναι ικανοί να οδηγήσουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, όσες αντιξοότητες κι αν συναντήσουν».

Advertisement

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement