«Σασμός»: Η Ανθούλα δίνει Spoiler για τη συγκλονιστική συνέχεια

«Είμαστε ακόμη στην αρχή της ιστορίας της Ανθούλας. Θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες» αποκαλύπτει  η Ανθούλα του Σασμού, Νατάσα Φαίη Κοσμίδου.

Advertisement

«Είμαστε ακόμη στην αρχή της ιστορίας της Ανθούλας. Θα δούμε όλα πως συνέβησαν. Οι τηλεθεατές θα τα ανακαλύψουν σιγά σιγά». Η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου είναι η Ανθούλα, η γυναίκα που κρατά το κλειδί  του μυστηρίου, για την καταγωγή του Άγγελου κι έχει όλες τις απαντήσεις. Η κομβική  παρουσία της στις εξελίξεις του «Σασμού»,της σειράς τουAlpha που βρίσκεται καθημερινά στην κορυφή της τηλεθέασης, άλλαξε τη ροή της ιστορίας. Κι έτσι όπως έρχεται μέσα από τα flash back, θα μας δώσει σιγά σιγά ολόκληρη την εικόνα. «Σίγουρα, με την  πρόοδο των επεισοδίων θα δούμε ολόκληρη την ιστορία της, γιατί έρχεται και ξαναέρχεται…» αναφέρει η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου στο «Happy Day».

«Με έχει συγκινήσει στην Ανθούλα. Μου υπενθύμισε ότι,  όσο είμαστε εδώ, όσο είμαστε ζωντανοί, όσο κοιταζόμαστε στα μάτια καλό είναι να λέμε αυτά που νιώθουμε, σ΄αγαπώ, συγγνώμη, να συγκρουόμαστε,  να συγχωρούμε και να πηγαίνουμε μπροστά. Οι άνθρωποι που αγαπάμε κι και έχουν γίνει ποια φωτογραφίες να μην μας θυμίζουν άσχημα πράγματα, κύκλους που δεν έχουν τελειώσει, να μην γίνονται άσχημες σκέψεις. Να είμαστε εδώ και να τα λύνουμε και να πηγαίνουμε μπροστά με αγάπη» υπογράμμισε.

Advertisement

Οι τηλεθεατές «θα δουν πως συνέβησαν όλα. Είμαστε ακόμη στην αρχή της ιστορίας της Ανθούλας. Θα τα ανακαλύψουμε σιγά σιγά…». Μιλώντας για τη συνεργασία της η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου τόνισε: «Ήταν σπουδαίο ότι δούλεψα με αυτούς τους ανθρώπους…Η κ.Τζομπανάκη (με την οποία έχει τις περισσότερες σκηνές) ήταν εξαιρετική αλλά και όλη η ομάδα ήταν φοβερά βοηθητική και υποστηρικτική. Είναι ξεχωριστό όλο αυτό που ζούμε στα γυρίσματα».

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Advertisement

Δείτε νέο sneak preview εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement