Σασμός – Μαρία Τζομπανάκη: Η δεύτερη σεζόν θα κλείσει με δάκρυ

«Η δεύτερη σεζόν του “Σασμού”, μάλλον, θα κλείσει με δάκρυ» δήλωσε η Μαρία Τζομπανάκη, το Σάββατο 01/07, στο περιθώριο της εκδήλωσης προς τιμήν του «Σασμού» και των πρωταγωνιστών του, στο Θέατρο Αττικού Άλσους «Κατίνα Παξινού». Στη βραδιά, που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και ο πρόεδρός της, Μανώλης Πατεράκης, τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές του «Σασμού», Μαρία Τζομπανάκη και Μιχάλης Αεράκης, ο παραγωγός της σειράς Γιάννης Καραγιάννης και ο CEO του Alpha, Μανώλης Δραϊνάκης.

Advertisement

«Θα είμαι παρών και την 3η χρονιά του “Σασμού”. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας έδωσε τη δύναμη αλλά και μια ευθύνη για την 3η σεζόν… για να συνεχίσουμε πρώτοι» ανέφερε ο Μιχάλης Αεράκης στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται». Κι είναι γεγονός ότι ο «Σασμός» και το μήνα Ιούνιο τερμάτισε πρώτος στους πίνακες τηλεθέασης με 23,6% στο δυναμικό κοινό 18-54, με 26,1% στο δυναμικό γυναικείο κοινό 18-54, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό (Γ 25-44) σημείωσε 24,2%. 1.641.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για 1 λεπτό με τις καταιγιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του Alpha.

«Είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος όταν έχεις τιμημένους γονείς, σεβαστικό παιδί και κατάγεσαι από μια πατρίδα με δυνατό και ακατάλυτο πολιτισμό» σημείωσε η Μαρία Τζομπανάκη και πρόσθεσε ότι «τα μικρά παιδιά, η νέα γενιά θεατών, εκφράζουν ενδιαφέρον για τη δουλειά μας…». «Παρακολουθώ τα σχόλια των τηλεθεατών στα social media, όταν ολοκληρώνω τη συγγραφή των επεισοδίων. Ο κόσμος οδηγεί, κατά κάποιον τρόπο, τις εξελίξεις» κατέληξε η σεναριογράφος της σειράς, Εμμανουέλα Αλεξίου.

Advertisement

Στη βραδιά τραγούδησαν ο Μάνος Πυροβολάκης, η Νίκη Ξυλούρη και ο Γιάννης Κακλής. Συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συνδέσμου Κρητών Νέου Ηρακλείου και της Αδελφότητας Κρητών Περιστερίου.

Δείτε το απόσπασμα από το «Καλύτερα δε γίνεται» εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement