Σασμός – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: θα συγχωρήσει η Βασιλική τον Μαθιό, όταν μάθει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή;

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η Βασιλική του «Σασμού», μίλησε, σήμερα Τρίτη,  στην κάμερα του «Happy Day». Η αγαπημένη ηθοποιός δεν θέλησε να δώσει spoiler σχετικά με το εάν θα συγχωρήσει η Βασιλική τον Μαθιό, όταν μάθει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. «Έχω σκέψεις πάνω σε αυτό, στο τι μπορεί να γίνει και πώς… Δεν μπορώ να πω τις εξελίξεις στο Σασμό. Ακόμα κάποια πράγματα δεν έχουν “κλειδώσει” στο πώς θα εξελιχθούν».

Advertisement

Αναφερόμενη στη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει λόγω του «Σασμού» υπογράμμισε: «Ο κόσμος που με συναντάει στο δρόμο μου μιλάει σα να με γνωρίζει. Δεν μου έχει ξανατύχει να είμαι κάθε μέρα μέσα στο σπίτι κάποιου», μέσω της τηλεόρασης. «Με ευχαριστεί που ο κόσμος με πλησιάζει στο δρόμο. Είναι σα να τους δίνω κάτι που τους μαλακώνει» τονίζει. Και προσθέτει: «Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Χαίρομαι που ο κόσμος με αναγνωρίζει από τον Σασμό. Μακάρι να γίνεται με όλους μου τους ρόλους».

Σχετικά με την οικογένειά της είπε ότι «είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Τους αφήνω προσωπικό χώρο να αναπτύξουν τις κλίσεις που θέλουν. Είμαι φίλη με τα παιδιά μου αλλά είμαι και αυστηρή».

Advertisement

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Contractions- Όροι συμβολαίου» του Μάικ Μπάρτλετ, στο θέατρο «Μικρό Άνεσις».

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement