Σχόλια – φωτιά από Λιάγκα για Eurovision: «Θα πάει άπατο, να μην πω τι παίρνουμε φέτος»

Σε μερικές ώρες ξεκινάει η Eurovision 2023 και ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος βλέποντας την τελευταία πρόβα του Victor Vernicos μίλησε με σχόλια – φωτιά για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας.

Advertisement

«Το παιδί είναι αξιοπρεπέστατο και μπορεί να κάνει και καριέρα. Θα πάει άπατο, είναι προφανές. Άμα μπει στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει στη Eurovision. Δεν φταίει το παιδί, φταίει η ΕΡΤ. Πότε έχουμε πολύ μεγάλες νίκες στην Eurovision; Με τα εμπορικά πρόσωπα. Ποια είναι τα εμπορικά πρόσωπα; Η Παπαρίζου, η Καλομοίρα, ο Ρουβάς, ο Γιώρκας… Με εμπορικό προϊόν πετυχαίνουμε νίκες και καλές θέσεις. Όταν μας πιάνει η ποιότητα, παίρνουμε… να μην πω τι παίρνουμε. Αυτό που θα πάρουμε και φέτος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πιάνει ο διάολος και μία στο τόσο στέλνουν μια ποιοτική βλακεία και βάζουν επιλογές που δεν έχουν την εμπορική διάσταση να σταθούν σε έναν κατεξοχήν εμπορικό διαγωνισμό, όπως είναι η Eurovision», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement