«Σφαγή» on air ανάμεσα σε Λιάγκα, Σκορδά και Πετρογιάννη: «Mας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή;»

Ιδιαίτερο ήταν το Πρωινό της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό τους με όσα ανέφερε η συνεργάτιδα της εκπομπής. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η Φωτεινή Πετρογιάννη είχαν έναν αρκετά έντονο διάλογο στον τηλεοπτικό αέρα.

Advertisement

Αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να μεταφέρει το ρεπορτάζ, με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τον συνήγορο υπεράσπισης των θυμάτων, Ιωάννη Βλάχο στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δημιουργούνται εντυπώσεις μέσα στο δικαστήριο, αλλά όχι έξω από αυτό όταν θέλουμε να πούμε τι δουλειά κάνει ο μάρτυρας, λες και έχει καμία σημασία. Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να κάνουμε όλο αυτό τον καιρό. Αυτό που διαπιστώνω και στις δύο υποθέσεις, και στου Λιγνάδη και του Φιλιππίδη, είναι ότι ασχολούμαστε μονίμως με τα γύρω γύρω και καμία ουσία. Δηλαδή δεν μαθαίνουμε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Advertisement

Η απάντηση Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας, της απάντησε σε έντονο ύφος: «Τι εννοείς Φωτεινή μου; Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση, αλλά κάνεις τηλεόραση. Άρα αυτή τη στιγμή εσύ κριτικάρεις την τηλεόραση. Μας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή; Που εδώ λες την άποψή σου και εδώ εμείς καταθέτουμε δημοσιογραφικά τις εξελίξεις; Από την άλλη δείχνουμε και τη μεριά των δικηγόρων, οπότε τι λες ότι γυρίζουμε γύρω γύρω και δεν λέμε την ουσία;».

Η Φαίη Σκορδά σε ρόλο πυροσβέστη πήρε τον λόγο θέλοντας να υπερασπιστεί τη συνεργάτιδά της:
«Οι δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας, ποιος είναι ο καραγκιόζης, ποιος δεν είναι, δεν έχουν καμία σχέση, οπότε πολλές φορές δικηγόροι που εκμεταλλεύονται τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν σαν μέθοδο τη συγκεκριμένα, να λένε άλλα για να πηγαίνει το θέμα αλλού. Αυτό εννοεί η Φωτεινή, για ποιον λόγο της κάνεις προσωπική επίθεση;».

Advertisement

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να «μαζέψει» τα όσα είχε πει προηγουμένως λέγοντας: «Δεν είναι προσωπική επίθεση, γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι εμείς κάνουμε λάθος τη δουλειά μας. Το αποσύρω τότε. Κάποιοι άνθρωποι προβεβλημένοι μέσα στην υπερασπιστική γραμμή είναι και η αποδόμηση των μαρτύρων».

Η Φαίη Σκορδά του απάντησε πως «τώρα τα αλλάζει και πριν έλεγε άλλα».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «Δεν θα έκρινα ποτέ τη δουλειά μας, γιατί εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε στο φως στοιχεία αυτής της υπόθεσης, παρά μέσα στο δικαστήριο. Συμφωνούμε Γιώργο, αλλά δεν κατάλαβες τι θέλω να πω».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement