Σφαγή στο Πρωινό για τη Δανάη Μπάρκα: «Όταν βγήκε εξώφυλλο με τίτλο «Ο Λιάγκας είναι χοντρός», δεν βγήκε κανείς να πει ότι είναι λάθος…»

Χαλασμός επικράτησε σήμερα στο Πρωινό με αφορμή τον σχολιασμό της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα. Η σχετική ανάρτηση πυροδότησε μια σειρά από σχόλια με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να έρχονται για άλλη μια φορά σε έντονο διάλογο στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1.

Advertisement

«Η Δανάη Μπάρκα απάντησε εξαιρετικά. Την βλέπεις σε μια φωτογραφία που κάνει τις διακοπές της στην θάλασσα. Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στην κ. Λατινοπουύλου, το έχω κάνει στο παρελθόν και μάλλον δεν είχε και νόημα, δεν κατάλαβε τίποτα. Έτυχε να δει μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα και την ενοχλεί και χρειάζεται να κάνει ανάλυση. Ποιος ορίζει το τέλειο; Ποιος ορίζει τι είναι όμορφο;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε: «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό το κύμα στήριξης στην Δανάη Μπάρκα. Προφανώς είμαστε όλοι οι λογικοί άνθρωποι μαζί της. Αυτό όμως να γίνεται προς όλους.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Τότε η Φαίη Σκορδά επισήμανε: «Δεν είμαστε υπέρ κανενός. Είμαστε κατά αυτών που παίρνουν μια φωτογραφία ενός ανθρώπου από την παραλία και έχουν να πουν κάτι και να σχολιάσουν. Άμα είναι να το πάμε έτσι -δεν θέλω να γίνω κακιά- να σχολιάσουμε και τον κ. Μπογδάνο και την κ. Λατινοπούλου για αυτό που βλέπουμε».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement