Σοφία Αλιμπέρτη – ΑΝΤ1: Θα «Ζήσουμε αλλιώς» σε νέα μέρα και ώρα – Μετακίνηση λίγο πριν από το φινάλε

Νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές για την Σοφία Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 10:00 και όχι καθημερινά στις 16:00 όπως είχαμε συνηθίσει.

Advertisement

Η ανακοίνωση:

«ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» λέει το Σαββατοκύριακο στις 10:00, στον ΑΝΤ1, η Σοφία Αλιμπέρτη και μαζί με τον Κωνσταντίνο Δέδε και τον Κωνσταντίνο Ξένο μάς προσκαλούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα μέσα από χρήσιμες συμβουλές υγείας και ευεξίας που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας.

Advertisement

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 10:00

Πόσα γνωρίζουμε για τις φυτικές στερόλες; Ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος μάς αποκαλύπτει το μυστικό για χαμηλή χοληστερόλη.

Advertisement

Ο γενικός χειρουργός Στέλιος Γαβριήλ μάς μιλάει για τα συμπτώματα της σκωληκοειδίτιδας καθώς και πώς την εντοπίζουμε και αντιμετωπίζουμε έγκαιρα.

Τι είναι η υπερινσουλιναιμία και με ποιες παθήσεις συνδέεται; Ο ειδικός παθολόγος και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης Δημήτρης Ηλιόπουλος απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Η πλαστικός χειρουργός Νέλλη Τζιβαρίδου μάς εξηγεί πότε ενδείκνυται να προχωρήσει κάποιος σε βλεφαροπλαστική και πότε όχι.

Ο personal trainer Δημήτρης Ορφανάκος μάς δείχνει εύκολες, αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις γυμναστικής στην παραλία.

Τρία χρόνια μετά την επίθεση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της Μαρία Καλοφώνου, Δ/ντρια τμήματος πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο, συνομιλούν για το δύσκολο ταξίδι της αποκατάστασης και θυμούνται τις δύσκολες, αλλά και ευχάριστες στιγμές που έχουν ζήσει ως γιατρός και ασθενής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement