Σοφία Αλιμπέρτη: Η επταετής άγνωστη σχέση, η ζωή στην Πάρο, η πίστη και η σκέψη για επιστροφή στην τηλεόραση

Η Σοφία Αλιμπέρτη που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Πάρο, παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ. Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» για ανθρώπους, σχέσεις και βιώματα.

Advertisement

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, φιλοξένησε τη Φαίη στο νησί που της έχει κλέψει την καρδιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μας ξεναγεί στην Πάρο μέσα από τα δικά της μάτια και μιλάει για τα γεγονότα-σταθμούς στη ζωή της.

«Πιο καταπιεσμένος άνθρωπος από μένα όσον αφορά στο τραγούδι δεν υπάρχει. Είχαν έναν άντρα που μόλις άνοιγα το στόμα μου μού έλεγε «σταμάτα σε παρακαλώ», τον ενοχλούσε στ’ αφτιά του και τώρα τρώω μπούλινγκ από τον μικρό.

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Ειλικρινά δεν ξέρω. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που μου λείπει η επικοινωνία μου με τον κόσμο. Τελικά ήρθα στην Πάρο. Θα μπορούσα να επιστρέψω πίσω από τις κάμερες.

Advertisement

Βεβαίως είχα σχέσεις που δεν μάθατε ποτέ. Και βέβαια είχα. Μάλιστα είχα μια σχέση επτά χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ. Μόνο όταν τελείωσε. Πράγματα; που έχω ζήσει δεν το έχει πάρει κανείς χαμπάρι.

Δείτε το βίντεο

Μόνιμα στην Πάρο μένω τα τελευταία τρία χρόνια. Από το 2014 πάω κι έρχομαι σιγά σιγά για να δω πώς είναι η καθημερινότητά μου εδώ, δεν βαριέμαι. Δεν μου λείπει καθόλου η Αθήνα επίσης. Συνηθίζω να λέω ότι εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος και στρες. Πριν ζούσα στην Αθήνα, δεν κυκλοφορούσα και πολύ και γι’ αυτό πίστευαν ότι είμαι στην Πάρο.

Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί ήθελα να ζήσω. Έχασα τον εαυτό μου και μην ξεχνάς ότι είμαι στην τηλεόραση από 12 ετών».

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement