Σοφία Βογιατζάκη: Τα δάκρυα της στον αέρα για τον Γιώργο Κιμούλη: «Δεν τολμούσα να το ονειρευτώ»

Στο πρωινό του ΑΝΤ1 και την Φαίη Φώτου παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη ο οποίος επιστρέφει στα θερινά θέατρα με την κωμωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Δωδέκατη Νύχτα».

Advertisement

«Τον Γιώργο Κιμούλη τον λατρεύω, τον αγαπώ, τον θαυμάζω από 10 χρονών. Είναι μια πολύ ευλογημένη στιγμή και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Όταν ήμουν μικρή παρακολουθούσα όλες του τις παραστάσεις και πολλές φορές την κάθε παράσταση. Τώρα, στις πρόβες, συνειδητοποιώ… παιδιά θα συγκινηθώ… τον βλέπω, το μυαλό του, η μόρφωσή του, η εκπαίδευσή του, ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τα πράγματα, η ταχύτητα της σκέψης του, είναι μαγικός ο τρόπος που δουλεύει. Τον παρακολουθώ στις πρόβες και λέω αυτό είναι που λένε δέος.

Είναι ο άνθρωπος που θαύμαζα, θαυμάζω και θα θαυμάζω από παιδί. Δεν είχα βάλει ποτέ στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να δουλέψω κάποια στιγμή με τον Γιώργο Κιμούλη, δεν τολμούσα να το ονειρευτώ. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι για μένα από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς, υποκλίνεσαι στο ταλέντο του».

Advertisement

Σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του ηθοποιού, η Σοφία Βογιατζάκη αναφέρει: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν κατηγορείται για κάτι, ο Γιώργος Κιμούλης έχει κάνει αγωγές. Ο κόσμος δεν ασχολείται με αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement